5 Bondscoach Roberto Martínez in overleg met aanvoerder Eden Hazard.
Photo News Bondscoach Roberto Martínez in overleg met aanvoerder Eden Hazard.

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal is er niet gerust op: “Fans, vuur aan, en maak u niet druk als het even niet loopt en de Heizelvlakte geen swingpaleis is”

Europees kampioen Portugal reisde begin september 2016, twee maanden na hun euforische victorie in het Stade de France, zonder Cristiano Ronaldo naar Zwitserland voor hun eerste kwalificatiewedstrijd met het oog op het WK in Rusland. Dramatische ­wedstrijd. 2-0 verlies.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dave Janssens

    Ik kan mij echt niet herinneren die reactie achter gelaten te hebben. In tegendeel wel een eerdere, die beweerde dat de Russen op hun doos zouden krijgen maar die is weg gehaald. Die laatste reactie is erover en niet eens terzake dus ik weet niet wat hier aan de hand is. Ik weet niet eens of ik mij moet verontschuldigen, wat ik in se wel zou doen.

  • Benny Buyst

    Het grote gelijk van Martinez : Boyota in , Vermaelen out.

Lees meer