6
PN

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal vraagt dat niemand de Grote Markt afhuurt op 13 juli, “want een feestje kan altijd”

1-4 in Rusland, een wandeling in het park. Zo zag ook onze chef voetbal Stephan Keygnaert in Sint-Petersburg, waar het zaterdagavond aangenaam toeven was. Eén kanttekening toch: “Moeten we in maart of juni toch niet eens sparren tegen een absoluut topland?”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Alleen een feestje als ze echt winnaar van het EK worden, dat zijn ze aan de stand van de Fifa ranking verplicht. Al een jaar staan ze op nummer 1, en terecht ! Nu alleen een echte prijs winnen, winnen ze die niet, dan gaat dit droomelftal als een nachtkaars uit. Dan zijn ze alleen op papier goed, en daar koop men niks voor.

  • Mi Janssens

    Stop met die onozele onzin de markt zal altijd vrij zijn als het nodig is. En laat de duivels gewoon rustig goed hun werk doen en spelen zoals ze doen.

Lees meer