8
BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal ziet dat niet goed voor deze Rode Duivels nog goed genoeg is: "Wat een weelde"

De Rode Duivels waren matig in Reykjavik. 'A regular day at the office'. Niettemin drie punten en drie goals, waarvan twee van Lukaku. De nationale ploeg voetbalt dezer dagen in staat van genade - niet goed is zelfs nog goed genoeg. Wat een weelde.

8
Photo News

Gezellige jongens, die IJslanders. Immer sympathiek - tegentreffers incasseren met de glimlach, blijven applaudisseren en stampvoeten van opwinding. Het moet een voorrecht zijn om op dit vredige eiland zorgeloos door het leven te kunnen stappen. Veel minder enthousiasme bij de Rode Duivels. Ziehier allemaal in minuut één: Kompany door zijn benen gespeeld, Vertonghen werd er eenvoudig uitgelopen, en Hazard liet zich al te makkelijk van de bal zetten.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Johan Billiet

    Hoop steeds dat Martinez een "onweerstaanbaar" bod krijgt uit de P.L. Is dit zijn beste beste ploeg...?? Anderen zoals Trossard, Batsman krijgen nauwelijks tot geen kansen en dit in oefenwedstrijden zoals de deze. Andere staan dan weer op het veld te klungelen en te toeristen en mogen blijven staan...

  • rik van tillo

    moet voor Moussa zeer frustrerend zijn,steeds 2 keus na Witsel en dat ge weet dat ge véél beter bent

Lees meer