Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe een thuiswedstrijd van de Rode Duivels een feest blijft

Mama Hazard. Zij werd bij de aftrap samen met haar man en haar zonen in de bloemetjes gezet. Hoe moet een moeder zich voelen in de wetenschap dat een van haar kinderen honderd miljoen waard is?

Zeven minuten later bediende Eden Mertens (1-0). ‘Everybody needs a hero’, stond op een spandoek hoog tussen de fans.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • hugo wouters

    Geachte Stephan, ik hoop en ben er zeker van dat u het niet eens bent met de puntenwaardering die hier op de site van HLN verschenen is. Een speler een 6 geven, evenveel als zijn maten, en die speler was amper te zien in de wedstrijd, had slechts 10 balcontacten de eerste helft, waarvan dan nog met balverlies. Kreeg een geschenk om te scoren, omwille van het geluk dat de terugspringende bal net in zijn voeten terecht kwam. En dit terwijl de in form verkerende Origi op de bank moest blijven .

  • Johan Billiet

    Tiens....die had zeker een zonnebril op...? Als "FC De Collega's" tegen de jonge selectie van Oranje speelt gaan ze minstens 3 -0 de feestboot in..

Lees meer