Rode Duivels in maart vrijwel zeker naar Doha voor vierlandentoernooi

De Rode Duivels spelen zo goed als zeker in de week van 18 tot 26 maart in Doha, Qatar een vierlandentoernooi met Portugal, Zwitserland en Kroatië. Bronnen binnen de voetbalbond spreken van ‘veel kans op deelname’. Elke ploeg zal er twee wedstrijden spelen. Daarmee gaat de bond in op een lucratief financieel bod van de Qatarese voetbalbond. Die wil met dit prestigieus toernooi publiciteit maken voor het WK in Qatar in de winter van 2022. In maart schommelt de temperatuur in Doha tussen 21 en 26 graden.

3
BELGA
3
Photo News
3
Photo News

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Noella Vancompernolle

    Een grootmoeder zal wel geen drie seizoenen na elkaar een degradatiekandidaat als Wigan in de Premier League houden en er warempel nog de FA-cup mee winnen ook. Ik heb overigens nog geen enkele Belgische trainer een prijs weten pakken in Engeland, en slechts bij uitzondering elders in het buitenland.

  • Joris Vanderaert

    En dat, willy Adriaenssens, is de reden waarom er slechts een paar succesvolle sterren zijn en een massa aan betweters die het vanop hun sofa allemaal beter kunnen.

Lees meer