rv

Rode Duivels na afloop: “De coach was boos tijdens de rust. Terecht”

De Rode Duivels wonnen vanavond op de vijfde speeldag in groep I van de EK-kwalificaties met 0-4 van voetbaldwerg San Marino. Youri Tielemans, Nacer Chadli en Michy Batshuayi reageerden na de partij. 

Chadli: “Blij dat ik goed ben ingevallen”

“Ik ben heel blij dat ik mocht spelen. Ik ben ook blij dat ik goed ingevallen ben. Met een assist en een doelpunt heb ik het team geholpen. San Marino speelde een goede defensieve wedstrijd. Daardoor creëerden we weinig kansen. Wat de bondscoach tijdens de rust zei? Geen idee, ik was aan het opwarmen.”

Batshuayi: “San Marino was een moeilijke tegenstander”

“Het was een zware wedstrijd. San Marino was een lastige tegenstander. We speelden een slechte eerste helft. Op een goeie dag had ik er vier of vijf kunnen maken, maar ik had al een tijdje niet gespeeld. Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben.”

Tielemans: “De coach was boos tijdens de rust. Terecht”

“We hebben ons ding gedaan: 0-4 gewonnen. We moeten ons nu concentreren op de volgende wedstrijd. Waarom het zo moeilijk liep? Ik denk dat we vooraan meer moesten bewegen en meer in één tijd moesten spelen. En de coach was boos tijdens de rust. Terecht.”

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dave Janssens

    De beste stuurlui staan aan wal. En het is voor mij nog steeds wachten op de dag dat Degryse coach wordt. Die man is een onrust kraaier die, tot zolang hij zelf niet de coach is, zich heeft neer te leggen bij de keuzes. Het is niet dat een persoonlijk favorietje móet spelen. Verder meer kreeg Vanaken reeds kansen onder Martinez wat gezien het algehele potentieel knap is van speler en coach. Zijn attitude echter bij de huidige teleurstelling was dat minder en weinig professioneel.

  • Michael Vandamme

    Als je tegen San Marina nog niet kan roteren, dan kan je het nooit. Het was aan de invallers om hun kwaliteiten te tonen en dit hebben ze niet gedaan. Ze speelden flauw, en zonder inzet. Als onze wereldtoppers er niet meer zijn binnen een paar jaren dan zit er niet veel opvolging meer in, dan wordt het weer strijden om er te mogen bij zijn vrees ik.

Lees meer