7
BELGA

Stijlvolle entree Vincent en Carla Kompany op benefiet

Stijlvolle entree van Vincent en Carla Kompany op Go Crazy For Charity, het galadiner in Concert Noble ten voordele van SOS Kinderdorpen en voetbalclub BX Brussels, de twee organisaties waar Kompany zijn hart en ziel insteekt. Er werden onder meer truitjes geveild van Rode Duivels Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en uiteraard Kompany zelf. Later op de avond gaat de benefiet verder in Bloody Louis, de hippe club in Brussel waar dj-duo 2manydjs de opdracht om de tent op stelten te zetten.

"Ik wil er een jaarlijkse traditie van maken om deze twee organisaties op een leuke manier in de bloemetjes te zetten", klonk het eerder op de website van SOS Kinderdorpen. "Als ambassadeur van SOS Kinderdorpen zag ik hun werk in verschillende landen. Het inspireerde me om in mijn eigen Brussel een sociaal-sportief project op te starten: BX Brussels. Beide organisaties hebben mijn onvoorwaardelijke steun."

Naast de familie Kompany nog tal van coryfeeën (uit de sport): onder meer Xavier Malisse, Kim Clijsters, Kim Gevaert, Thomas Van Den Spiegel, Bent Van Looy, Gabriel Rios, Ronny Mosuse en ga zo maar door. Het was tot slot Kompany zelf die voor een opvallende noot zorgde. De kapitein van de Rode Duivels kwam te laat.

7
BELGA
7
BELGA
7
BELGA
7 Christel Kompany, de zus van en voorzitster van BX Brussels
BELGA Christel Kompany, de zus van en voorzitster van BX Brussels
7
BELGA
7
BELGA

Lees meer