2
Photo News
BEL
BEL
3
0
EGY
EGY

Voor Eden mag het WK beginnen! Dartele Hazard overschaduwt andere Duivels in makkelijke zege tegen Farao-loos Egypte

Als de bond Egypte als sparringpartner had gekozen om het moraal in en vooral rond de troepen wat op te vijzelen, bleek dat de goeie keuze. Het farao-loze Egypte -geen Mohamed Salah- kon immers alleen maar een muur van steen opbouwen. Gesloopt al in de eerste helft, met dank aan één man: E. Hazard. De kapitein dartelde zoals in zijn beste dagen en dan is er zeker voor de Egyptische medemens geen houden aan. Na een knap tegenvoets schot van Eden had Lukaku de rebound maar in te tikken, even later verzilverde Hazard een assist van Carrasco. De fluitjes van zaterdag maakten plaats voor een Mexican wave.

Zo hard blonk Hazard uit, dat hij zijn ploegmaats in de aanval naar het achterplan verdrong. Vooral Mertens en De Bruyne stelden teleur. Na de pauze en de nodige vervangingen zakte het tempo danig. Meunier en Batshuayi lieten na verder uit te diepen, Fellaini deed dat in de slotminuut wel op assist van 'Batsman' (3-0). Alleen toen Carrasco op zijn linkerflank in de rug gepakt werd, was het even schrikken. Zoals toen Ciman in de eerste helft een grote kopkans weggaf. Opvallend trouwens dat die laatste aan de aftrap stond. Martínez had het voor de match over "een interessant profiel". Een veeg teken aan de wand wat betreft de blessure van Kompany?

2
BELGA

204 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • frankie bressinck

    Hazard top tegen Egypte en flop tegen Portugal zo moet je het zeggen! En KDB, leeg gespeeld na een zwaar seizoen bij City! Nu Costa Rica, die waren ook nergens tegen Engeland. Ze gaan weer winnen en dan denken ze dat ze klaar zijn. Ja tegen Panama winnen ze ook die hebben hun laatste doelpunt gescoord ergens in oktober!!

  • Pierre Dony

    Hazard is hoort gewoon bij de 20 beste van de wereld punt! En diegene die zeggen dat hij nooit tegen een grote presteert weten niet wat ze zeggen. Hier komen reacties (van meestal dezelfde Hazard haters) die echt laag zijn! En hoop echt dat De Bruyne eens wakker wordt, want kan mij niet herinneren wanneer die nog een goei match gespeeld heeft voor de RD. Maar zal wss Hazard zijn schuld zijn zeker dat hij slechte passes geeft enzo .....

Lees meer