3
Photo News

Exclusief voor abonnees

Yari Verschaeren, van de crisis bij Anderlecht naar de Rode Duivels: “Dit had ik niet zien aankomen”

Crisis bij Anderlecht? Yari Verschaeren, adept van ‘Het Plan’ van Kompany, wordt op z’n 18de gewoon Rode Duivel. “Dit had ik niet zien aankomen.”

Yari Verschaeren is een echt Anderlechtproduct. Dat zie je op het veld – vista, flair, goede voetjes. En dat zie je ernaast. Zijn tienerstem slaat af en toe nog over, maar aan verantwoordelijkheidszin ontbreekt het de middenvelder niet. Want doe het maar eens, 18 jaar en opkomen voor je ploeg, je hele club, op de vooravond van wat de slechtste start in de geschiedenis van Anderlecht zou kunnen zijn. Straks verliezen tegen Standard en het is zover.

Verschaeren blijft onverstoord. “We hebben op voorhand een pad bepaald. Dat zullen we aanhouden. Zelfs al is het niet altijd makkelijk.”

Maar moeilijk gaat óók, volgens bondscoach Roberto Martínez. Die riep Verschaeren op voor zijn eerste selectie voor de Rode Duivels.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pieter-Jan Haghedooren

    An vercruysse Jullie vinden aleen dit jaar de belgen en jeugd belangrijk. Wegens niet haalbaarheid van Europees ticket zitten jullie al te panikeren en alles negatief te stellen wat Fcb is. Wat betreft Kompany hij heeft zich (via bedrijfjes) ingekocht in de Kbvb en Rsca. Hij heeft zijn invloed. Ik zie hem de nieuwe Hvh worden. (Hvh melkte Rsca uit)

  • An Vercruysse

    Volgens vele club-supporters niet verdiend,da kan wel zijn,maar wanneer gaan jullie eens jeugd voortbrengen?? In de nationale beloften slechts 1 van brugge,6 van rsca... en alvorens altyd op kompany en co hun kap te zitten,denk is na voor wie ge supportert bij rode duivels!!

Lees meer