7 Dennis Diekmeier pakt al na vier minuten een rode kaart.
EPA Dennis Diekmeier pakt al na vier minuten een rode kaart.

Twee maanden wachten om dan na vier minuten rood pakken: herstart in mineur voor kapitein van Sandhausen

Op de grote clubs in de Bundesliga is het nog even wachten, maar in de Tweede Bundesliga zijn ze nu al bezig met voetballen. Dennis Diekmeier ging iets té ijverig van start. De kapitein van Sandhausen pakte na vier minuten een rode kaart.

Het zal je maar overkomen. Na dik twee maanden mag je eindelijk weer voetballen en dan pak je na vier minuten domweg een rode kaart. Het overkwam Dennis Diekmeier van Sandhausen. De kapitein van de club uit de Tweede Bundesliga ging tegen Erzgebirge Aue al vroeg zijn boekje te buiten. 

DIekmeier moest een concurrent in de zestien afstoppen en ging daarbij iets te fel tekeer. Veel clementie had de ref niet voor de 30-jarige rechtsback. Diekmeier mocht inrukken en Aue kreeg een penalty. Dimitrij Nazarov zette de elfmeter met verve om. Sandhausen zou de partij uiteindelijk verliezen met 3-1.

Wat ondertussen wel opvalt in de beelden die ons vanuit de Tweede Bundesliga bereiken: de akelig lege stadions, de mondmaskers en het respect voor de regels van social distancing. Zo zitten bij heel wat clubs de wisselspelers anderhalve meter uit elkaar op de bank. 

7
AP
7
EPA
7
EPA
7
EPA
7
EPA
7
EPA

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • murat yildiz

    langs plein zitten ze wel uitelkaar, maar op de plein is wel een ander koek! na de wedstrijd is de kans groot dat sommige spelers positief zullen testen

Lees meer