VIDEO. Deze héérlijke kopbal steelt de aandacht in finale Beker van België futsal

Halle-Gooik won gisteren voor de vierde keer in de clubgeschiedenis en voor het tweede jaar op rij de Beker van België futsal. In de finale waren de Pajotters met 2-7 te sterk voor Antwerpen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Via Alessandro Patias en Valentin Dujacquier kwam de landskampioen 0-2 voor in Sporthal Schotte in Aalst. Khalid Moussaoui lukte de aansluitingstreffer voor Antwerpen. Na een goal van Diogo Guimaraes gingen beide teams rusten bij een 1-3 stand. Opnieuw Dujacquier zorgde na de pauze voor de 1-4. Een tweede Antwerpse treffer kwam op naam van Amar Zouggaghi. Leonardo Carello Aleixo -met een geweldige kopbal (zie beelden vanaf 1:45)- en opnieuw Patias (2x) legden de eindstand vast.

Halle-Gooik stond voor de vijfde opeenvolgende keer in de bekerfinale. Eerder veroverde het de trofee in 2015, 2016 en 2018. Charleroi is met vijf bekers de recordhouder. Antwerpen won de beker al eens in 2011.

rv

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer