BELGA

“Als speler van Anderlecht kan het niet dat je nog moet leren hoe je een bal aanneemt en inspeelt”

In VISTA! ging het vandaag onder meer over de basiskwaliteiten van het voetbal. “Als trainer van Standard was ik nog elke dag bezig met: ‘speel op de juiste voet aan’”, aldus onze centrale gast Yannick Ferrera. “Tegen sommige spelers zeg je iets één keer en ze onthouden het voor de rest van hun leven. Aan andere spelers mag je elke dag tien beelden laten zien -  het zal nooit blijven hangen.” “In se kan het niet, dat je trainer bent van Anderlecht en je moet nog leren hoe je een bal aanneemt en goed inspeelt”, reageert onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. 

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eddy Jonckheere

    Groeneveld, je kijkt waarschijnlijk naar die andere Brugse club want wat je verteld trekt eigenlijk op niks voor een "neutrale" voetbalfan.Zo neutraal zal dat wel niet zijn zo te lezen. Meer kijken met een neutrale kijk op het spel dan zal je dit niet meer schrijven, en ja CL , daar moet je proberen resultaat en punten te halen en dat hebben ze gedaan.

  • eric debanne

    Bij " anderslecht " kan dit wel blijkbaar ... Wie verschiet hiervan...?

Lees meer