Van l naar r: HLN-analist Marc Degryse, Jelle Van Damme, Proximus 11-moderator Niko Lainé en HLN-journalist Niels Poissonnier
RV Van l naar r: HLN-analist Marc Degryse, Jelle Van Damme, Proximus 11-moderator Niko Lainé en HLN-journalist Niels Poissonnier

Jelle Van Damme met Marc Degryse in VISTA!: "Toen ik nog bij GBA voetbalde, kwam Marc me in zijn dikke BMW ophalen om te gaan trainen"

In onze voetbalwebcast VISTA! is Jelle Van Damme de centrale gast. De gewezen speler van Anderlecht en Standard heeft het over zijn keuze om de voorbije zomer van LA Galaxy naar Antwerp te trekken, terwijl hij ook naar AA Gent kon, over de "eigenwijze" Antwerp-trainer Bölöni ("Als hij iets in zijn hoofd heeft, krijg je het er niet meer uitgepraat") en haalt anekdotes op uit lang vervlogen voetbaltijden: "Toen ik bij Germinal Beerschot Antwerpen voetbalde, kwam Marc Degryse me in zijn dikke BMW nog oppikken om te gaan trainen." Ook in onze VISTA!-studio zitten diezelfde Marc Degryse en HLN-journalist Niels Poissonnier. Moderator is Proximus 11-gezicht Niko Lainé. Bekijk hier integraal de volledige aflevering.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • alfons verstraeten

    Wat zou Marcske zeggen als Da Pinto dat half literke water (halve kilo)tegen zijn hoofd hadt gekregen?

Lees meer