Van l naar r: Proximus Sports-analist Wim De Coninck, Marc Brys, moderator Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws.
© Bart Leye Van l naar r: Proximus Sports-analist Wim De Coninck, Marc Brys, moderator Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws.

Marc Brys in VISTA!: "Mijn verhaal met Beerschot-Wilrijk is nog niet geschreven"

Feest gisteren op de Heizel, waar Beerschot-Wilrijk zich dankzij een 0-3-zege tegen Union verzekerde van de eersteperiodetitel in 1B. De Antwerpse traditieclub staat al meteen met één voet opnieuw in eerste klasse, wat een vijfde opeenvolgende promotie zou zijn. Wie beter dan trainer Marc Brys om als centrale gast te fungeren in VISTA!, de voetbalwebcast van Proximus Sports en Het Laatste Nieuws. Brys, die de voorbije weken interesse genoot van KV Mechelen en KV Kortrijk maar uiteindelijk bijtekende op het Kiel: "Het verhaal met Beerschot-Wilrijk is nog niet geschreven. Ik vond het ongepast om dan zomaar te vertrekken." Ook de topper van gisteren tussen Anderlecht en Club Brugge komt ruimschoots aan bod. Naast Brys ook in onze studio: Proximus Sports-analist Wim De Coninck en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws. Moderator is Nicolas De Brabander.

Bekijk hieronder integraal de volledige aflevering

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Van Roy

    hij vergeet wel te vertellen dat in de thuismatch van beerschot tegen OHL Losada in de eerste helft met rood van het veld moest wegens een elleboogstoot in de nek langs achter bij een ohl speler. toen het spel stil lag. maar dat mag zeker heren analisten.

  • dretie munkies

    Brys is zeker geen trainer voor eerste klasse ! Dat heeft het verleden al bewezen. Hij heeft enorm geluk dat hij nu de spelers en de sfeer in de club vastheeft, anders zou hij daar niet staan. Als trainer is hij net als Scifo, Walem en andere Verheyens gewoon een loser !

Lees meer