Van l naar r in onze VISTA!-studio: Jan Mulder, Mats Rits, Niko Lainé en Niels Poissonnier.
Pieterjan Luyten Van l naar r in onze VISTA!-studio: Jan Mulder, Mats Rits, Niko Lainé en Niels Poissonnier.

Mats Rits in VISTA!: "Druk blijft erg groot" en Jan Mulder over Anderlecht: "Het is daar écht een dode boel. Dat is geen tactiek van Hein"

Centraal in de 23ste aflevering van onze voetbalwebcast VISTA! staat Mats Rits, kapitein van KV Mechelen dat in een verwoede degradatiestrijd verwikkeld is met Eupen. Malinwa won de cruciale zespuntenmatch tegen de Panda's zaterdag, maar is er nog (lang) niet. Rits: "De druk en de spanning blijft bijzonder groot." Natuurlijk wordt er ook uitgebreid gesproken over de strijd om Play-Off 1 en de benarde situatie waarin Anderlecht zich bevindt. Met het paars-witte clubicoon en HLN-analist Jan Mulder, die vaststelt dat de forse uitspraken van Hein Vanhaezebrouck ("Het is een dode boel in de kleedkamer") geen tactiek is van de coach om zijn troepen wakker te schudden, maar dat dit gewoon de pijnlijke waarheid is. Ook in onze VISTA!-studio: AA Gent- en Rode Duivels-watcher Niels Poissonnier. Moderator is Niko Lainé van Proximus 11.

Bekijk hieronder integraal de volledige aflevering!

9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Hendrik Caverneels

    norbert deploige : als je de wedstrijd hebt volledig gezien mag je erover meepraten: vanbij de eerste minuut was het al onsportiviteit wat de klok sloeg bij Eupen : gemene overtredingen; blessures veinzen , tijdrekken. Ref Lardot had alle moeite om de match bij te houden door het achterbaks spelen van De bezoekers die van meetaf aan een missie hadden : KVM het voetballen proberen te beletten met alle al dan niet legale middelen

  • Davy Van LAecke

    Natuurlijk is Hein geen trainer voor een topclub. Daarom dat hij bij Anderlecht zit.

Lees meer