Twitter TWC Milton

De Ketele en De Vylder veroveren goud in ploegkoers Milton

Kenny De Ketele en Lindsay De Vylder hebben gisteren het goud veroverd in de ploegkoers op de wereldbekermanche baanwielrennen in het Canadese Milton.

Het Belgische duo totaliseerde 32 punten en bleef daarmee de Nieuw-Zeelanders Thomas Sexton en Campbell Stewart (26 punten) voor. Het brons ging naar de Britten Mark Stewart en Oliver Wood (25 punten).

Voor De Ketele was het zijn tweede eremetaal in Milton. Vrijdag werd hij derde in de puntenkoers.

Op Instagram reageerde de 32-jarige Oost-Vlaming erg opgetogen met de medailleoogst. "Ik heb enorm genoten van het racen hier in Canada. Ik vlieg terug naar mijn meisjes thuis met goud en brons in de koffer! Het is het perfecte einde van het eerste deel van de wintercompetitie. Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen weer op niveau te komen!"

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric A Simons

    proficiat

Lees meer