kos

Gilbert rust in Monaco: "Geduld is een mooie deugd"

We hebben Philippe Gilbert al vrolijker gezien. Wat had hij graag deze week de Ardense klassiekers gereden in plaats van in Monaco verplicht rust te nemen om zijn gekneusde nier - opgelopen bij een val tijdens de Amstel Gold Race - te laten helen. Maar hij houdt er wel de moed in, zo geeft hij aan op Instagram. "Geduld is een van de mooiste deugden van kampioenen. Ik laat dit moeilijke moment voorbijgaan en ik concentreer me al op mijn toekomst", gaf hij als boodschap mee. Gilbert hoopt zijn rentree te maken in de Ronde van België, die op 24 mei start.

La patience est la plus grande vertu des champions alors je laisse passer ce mauvais moment et je me concentre deja sur mon futur. @quickstep_team

5,047 Likes, 82 Comments - Philippe Gilbert (@philippe_gilbert_) on Instagram: "La patience est la plus grande vertu des champions alors je laisse passer ce mauvais moment et je..."

3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Nick pinarello

    Snel beterschap gewenst en dat we je spoedig terug mogen zien schitteren Phil.!!

  • Zamira Manchetto

    Met de Belgische driekleur rondrijden, wat premies meepikken hier en daar, maar daarop zeker geen belastingen betalen in zijn geliefde België. Liever met zijn geld naar Monaco. Dat zijn echte super Belgen mannen zoals Gilbert en zeggen dat daar nog Belgen voor supporteren.