3
Photo News

Op de eerste rij voor de Ronde van Italië? Dat kan elke dag op CAZ en HLN.be: ‘In het wiel van de Giro’

HLN.be schakelt een versnelling hoger voor de Ronde van Italië. De komende drie weken zit u bij ons gebeiteld voor alle verslaggeving rond de Giro. Hieronder alles wat u concreet mag verwachten op een rijtje.

Merijn Casteleyn brengt vanaf zaterdag een dagelijks magazine over de Ronde van Italië: ‘In het wiel van de Giro’. Het programma zal te zien zijn op CAZ én op HLN.be, en duurt een klein kwartiertje. Behalve een verslag van de rit, krijgt u ook de eerste reacties na de etappe en af en toe een langer interview. Op die manier bent u helemaal mee met de actualiteit. “Bedoeling is om kort op de bal te spelen”, zegt ­Casteleyn. “We willen sportliefhebbers en mensen die van hun werk komen snel op de hoogte brengen van wat er die dag is gebeurd in de koers. We zijn er ook op de rust­dagen.”

Zaterdag is meteen een apart geval: door het late startuur in de proloog begint de uitzending pas om 20.50 uur, alle andere dagen is dat om 18.45 uur. 

VOLG GIRO OP HLN.BE

• elke rit live in tekst met koersfeiten, weetjes, statistieken en interviews

• de slotkilometer en hoogtepunten van de rit in beeld meteen na afloop

• dagelijks magazine vanaf 18.45 uur met samenvatting van de rit en reacties van de hoofdrolspelers

• dagelijks de hoogtepunten en de laatste kilometer van de rit gebundeld in video op HLN.be

Waag ook zelf je kans in de Ronde van Italië met onze Gouden Giro. Deelnemen? Klik dan op DEZE PAGINA

3 .
RV .
3
Photo News

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer