2 Campenaerts' fietswissel verliep niet heel vlot.
Eurosport Campenaerts' fietswissel verliep niet heel vlot.

VIDEO. Campenaerts ‘not amused’ na amateuristische fietswissel die hem waarschijnlijk zege kost: “Frustrerend”

Frustrerend moment voor Victor Campenaerts in de Giro. Onze landgenoot zette in San Marino de voorlopige besttijd neer, maar baalde ondanks dat toch bij zijn aankomst. Campenaerts moest zijn fiets wisselen na mechanische pech en verloor daarbij veel tijd. “We waren niet goed voorbereid op een snelle wissel en dat is frustrerend. Zeker als je goed rijdt.”

Bekijk de fietswissel in onderstaande video, vanaf 40":

2
EPA

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric maier

    Prutsers waren het. getimed, 42 seconden heeft hem dat gekost, reeele tijd verloren door gepruts. Nooit geoefend op een wissel terwijl hij de speerpunt is voor de meeste tijdritten. De mechanicien vergat even te duwen, Campenaerts zijn verzet stond op het grootse en daar aanzetten was bijna onmogelijk. Al goed dat er een supporter zo vriendelijk was dit te doen. Anderzijds zat Campenaerts ook flink te klooien met het inklikken. en dat voor een profrenner, zelden gezien.

  • Tim De Duwer

    Bij de Nederlandse wielerploeg was het allemaal te serieus en mocht hij niet zichzelf zijn. Misschien hadden ze je laten oefenen op een fietswissel? In Nederland zeggen we dan boontje komt op zijn loontje!!

Lees meer