4
Gregory Van Gansen - Photonews

Exclusief voor abonnees

Onze chef Wielrennen: “Campenaerts is misschien niet de beste ­Belgische wielrenner van 2018 die iedereen had ­verwacht. Maar hij krijgt wel de beloning die hij verdient”

Schrijft u dit even op: 2019 wordt het jaar van ­Campi. Daar heeft Victor Campenaerts bij de uitreiking van de Kristallen Fiets alvast een ­voorschot op genomen. Van alle moeilijke keuzes die een jury van wielercoryfeeën en specialisten moest maken, maakte ze de moeilijkste. In een ­wielerland van kasseien, klassiekers en crossers, in een jaar waarin de grote uitschieters ontbraken, heeft ze de trofee van beste Belgische wielrenner van het voorbije jaar aan een tijdrijder toegekend.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Daniel Mignolet

    Victor heeft zijn overwinningen individueel gewonnen en is de verdiende winnaar. Lampaert zou zonder zijn sterke ploeg nog geen platte prijs rijden. Victor is een renner met inhoud en klasse. Yves kan, als je hem al kunt verstaan, nog geen 2 deftige woorden achter elkaar zeggen.

  • Filip Rots

    Dikke, welverdiende proficiat

Lees meer