Lampaert: “Fenomenaal wat Remco gedaan heeft”

Yves Lampaert moest vandaag vrede nemen met een zevende plaats op het EK tijdrijden. “Ik miste wattages om mee te doen voor het podium. En Remco? Het stopt niet. Zoveel verschil met de tweede (achttien seconden, red.) op zo’n parcours, is fenomenaal. Ik ben niet echt tevreden over mijn prestatie, want ik mikte op de top vijf. Jammer dat het niet gelukt is.”

rv

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino Denil

    Nog maar 19 en 1% beter dan de andere goede renners in het peloton. En in sport is 1% al heel veel. Dat is 1/10 op de 100 meter atletiek, of 9 cm in het verspringen.

  • François Nuyts

    Ondanks toppers an VDP en Van Aert is Evenepoel toch wel van een uitzonderlijke klasse hoor . 19 en dit al presteren na een loodzware klassieker Zaterdag is van een ongezien niveau .

Lees meer