De nieuwe outfit van Bahrain-McLaren.
@BahrainMerida De nieuwe outfit van Bahrain-McLaren.

Nieuwe shirts van Teuns en Cavendish bij Bahrain-McLaren wekken scherpe meningen op, wat vindt u ervan?

McLaren heeft z’n intrede in de wielersport gemaakt. Het automerk wordt naamsponsor bij de ploeg van Dylan Teuns en Mark Cavendish. Bahrain-Merida wordt dus Bahrain-McLaren. En dat gaat gepaard met een nieuwe outfit. 

Het rood-blauwe design van de voorbije jaren ging overboord. De ploeg koos in de plaats voor een oranje-zwarte tenue. De truitjes tonen qua kleurencombinatie opvallende gelijkenissen met de Formule 1-wagens van McLaren. 

Bij de presentatie in het McLaren Technology Centre in Woking (Engeland) was er sprake van “een nieuw tijdperk in de sport” en daar wil de ploeg met een nieuw truitje aan beantwoorden. Schrik dus volgend jaar niet als u Mark Cavendish in een oranje truitje ziet rondfietsen. 

De meningen op sociale media over het shirt zijn flink verdeeld. De ene vindt het een geslaagde outfit, de andere vindt het spuuglelijk. Een middenweg lijkt er niet te zijn. Wat vind jij ervan? Laat het weten in onderstaande poll? 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Alfons Schepers

    "Knallen" is de boodschap in de reclamewereld. En knallen doet het!

  • gerard wauters

    Heel mooi, en opvallend. Dan herken je ze direct, zeker met beelden vanuit de lucht.

Lees meer