4 AFP
AFP AFP

Exclusief voor abonnees

Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck ziet dat Frankrijk de Tour niet zomaar zal opgeven: “Of dat slim en verantwoord is? Het valt nu te denken van niet”

Zou het van hoogmoed getuigen mocht de Tour de France toch niet worden afgelast? Zou dat een teken van misprijzen zijn, dédain om het op zijn Frans te zeggen, voor wat er in deze wereld tegenwoordig gaande is, als er van de zomer gewoon weer wordt gekoerst in Frankrijk? Is het hautain, geheel naar het beeld van haar organisator, als ASO straks vasthoudt aan haar jaarlijkse wielerhoogmis?

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • victor vandesande

    De spelen worden uitgesteld en die zijn toch nog wat groter dan de tour. Beetje serieus blijven he. Maar ja la grandeur francaise he. Zonder toeschouwers? Niet realistisch.

  • Hans Torbeyns

    Hoelang heb je hiervoor moeten nadenken

Lees meer