5 Wout van Aert.
AFP Wout van Aert.

Exclusief voor abonnees

Onze chef wielrennen ziet hoe Van Aert alle twijfels uit zijn hoofd heeft gezet: “Die crash is maar een verre, onaangename herinnering meer”

Meteen raak voor de Belgen in de eerste WorldTour-koers sinds de hervatting. Wout van Aert won in Siena op indrukwekkende wijze de Strade Bianche. Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck volgde de koers ter plaatse en zag Van Aert zo vanaf de eerste rij winnen. “Wout van Aert is absolute wereldtop. Wie ontbrak er in Siena, van de beste eendagscoureurs op planeet wielrennen? Niemand.” Een analyse.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • danny deley

    Zo zie je maar ,jumbo visma,velen hebben er mee zitten lachen,maar die hebben daar een horde jonge wolven een kontrakt gegeven en de beloning volgt nu ,en geloof me er komen er nog veel achter,alvest veel succes nog

  • Wouter Gabriels

    Grandioos. Ook dat interview voor de koers, deze jongen laat de pedalen spreken maar spreekt over meer dan de fiets; hij spreekt over cultuur, over Italië, over gastronomie. Heel volwassen. Ook Evenepoel heeft dat al, op jonge leeftijd, eer- en leergierig. Uithangborden voor hun sport en voor ons land.

Lees meer