11
Belga/Photonews

Exclusief voor abonnees

Onze man zat gisteren in het spoor van Wout van Aerts echtgenote Sarah De Bie: het relaas van een onwezenlijke dag

Het begon met wij­water, Havaianas, ­Caesarsalade en een kaars die ze had gebrand opdat... haar Wout Parijs zou halen. Maar het eindigde helaas in een ziekenhuis in Pau. Relaas van een onwezenlijke dag in het spoor van onze columniste Sarah De Bie (23), alias mevrouw Van Aert. “Zo’n kaars brand ik dus nóóit meer!”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bern Vermeulen

    Iedereen zoekt zijn steun waar hij wil, iedereen is daar vrij in maar het allerbelangrijkste is nooit bij de pakken blijven zitten en halen wat er nog te halen valt. Wout leert uit zijn foutjes, dat is wat iedereen zou moeten doen in plaats van altijd te klagen en te vitten op een ander.

  • Kristof Van Impe

    als je bijgeloof hebt, doe dan niet wat je anders ook niet doet, veel sterkte Wout, knappe Tour, spijtig dat je hem niet kunt uitrijden

Lees meer