5
Photo News

Exclusief voor abonnees

Paul De Geyter doorbreekt de stilte na ontslag als general manager bij Lotto-Soudal: "Ik ben te hevig geweest"

Nog één, allerlaatste keer wil Paul De Geyter (56) zijn verhaal doen. Niet verbitterd, eerder sereen. Over hoe dat precies kon: in amper één jaar tijd ‘from hero to zero’ als general manager bij Lotto-Soudal. Dan keert hij het wielrennen de rug toe. “Ik vrees dat ik té snel, té ambitieus, té hevig ben geweest.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • wim rooyakkers

    Alles waar te voor staat is niet goed,behalve tevreden

  • eric maier

    Bakelands, De Gendt en nog anderen hebben zo eens een mooie aanbieding misgelopen. Dat was na de succesvolle Tour van Bakelands. Ze waren einde contract en er waren onderhandelingen met diverse teams. De Geyter deed het woord voor die renners en het werd noppes. Prijs was onrealistisch hoog. Gevolg, Lefevere kocht 3 renners voor de prijs van een omdat niemand nog wilde praten. onderhandelen. Zij waren eerlijk gezegd razend en De Geyter kon vertrekken. Flutmanager en geldwolf pur sang.

Lees meer