Een vertrouwd beeld: Tim Declercq op kop van het peloton. De West-Vlaming van Deceuninck-Quick.Step werd vorig jaar verkozen tot Kristallen Zweetdruppel.
BELGA Een vertrouwd beeld: Tim Declercq op kop van het peloton. De West-Vlaming van Deceuninck-Quick.Step werd vorig jaar verkozen tot Kristallen Zweetdruppel.

POLL. Wie is de beste waterdrager van het wielerpeloton? Stem hier voor de Kristallen Zweetdruppel!

Geen kopmannen zonder helpers. De winnaar van de Kristallen Fiets zal zijn trofee ook verdiend hebben dankzij de noeste arbeid van de werkmieren in zijn schaduw. En ook de jongens die zich compleet wegcijferen in dienst van de ploeg, verdienen volgens ons een prijs. Hét Belgische über-werkpaard sleept daarom op woensdag 4 december tijdens het Gala van de Kristallen Fiets, de Kristallen Zweetdruppel in de wacht. De winnaar van vorig jaar, Tim Declercq, is opnieuw een kanshebber. De andere namen zijn Jasper De Buyst (Lotto-Soudal), Laurens De Plus (Jumbo-Visma), Dries Devenyns (Deceuninck-Quick.Step), Maxime Monfort (Lotto-Soudal) en Gianni Vermeersch (Correndon-Circus).

Wie dit jaar verkozen wordt, daar beslist u over. Neem uw persoonlijke topfavoriet op sleeptouw en loods hem naar de zege. Stemmen kan via onderstaande poll tot 24 november (middernacht).

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gaston FOUBERT

    Dan heb je het toch over de kermiscoureurs Dirk. Wees gerust dat die waterdragers wel goed hun boterham verdienen.

  • Peter Van Mol

    Geloof me vrij, Tim fietst niet voor 1500€/maand...

Lees meer