Remco Evenepoel over Giro-deelname: “Een enorme stap in mijn carrière”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Remco Evenepoel maakt dit jaar in de Giro zijn debuut in een grote wielerronde. “Ik ga ernaartoe om ervaring op te doen”, vertelde de 19-jarige renner van Deceuninck-Quick.Step. “Het wordt mijn eerste grote ronde, da’s iets speciaals. Het is een enorme stap in mijn carrière. Ik hoop dat ik veel kan bijleren. En of ik droom van roze? Dat is veel gezegd. Daar zijn we niet mee bezig. We zien wel hoever ik geraak, ik ga mezelf niet kapot rijden. ’t Is een kwestie om ervaring op te doen en ik hoop dat het niet mijn laatste grote ronde wordt”, lachte Evenepoel.

rv

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino Denil

    Hoe groot zijn talent ook is. Het is toch vroeg. Hij kan nog 5-6 jaar lang sterker worden. Maar een zware ronde geeft toch een weerslag op die mogelijke extra progressie.

  • Erik Neyt

    In de tijdritten zal hij wrsl. vol mogen gaan,en anders gewoon de top 20 in de gaten houden.Bergop zal het voor hem nog veel te lastig zijn...denk ik.

Lees meer