5 Evenepoel.
Photo News Evenepoel.

Exclusief voor abonnees

Sneller, sterker, scherper: wat maakt Remco Evenepoel nu eigenlijk zo bijzonder?

Dat hij een bijzonder getalenteerde atleet is, is ondertussen wel duidelijk. Maar wat maakt Remco Evenepoel (20) nu zo speciaal? Zijn trainer, ploegleider, dokter en bazen leggen uit: “Echte talenten hebben van alles wat.”

Bekijk hier: HLN en VTM pakken uit met een exclusieve docureeks over wielerfenomeen Remco Evenepoel (20). In ‘Ik ben Remco’ krijgt de digitale HLN-abonnee elke maand een unieke blik achter de schermen. Zijn voorbereidingen, koersen, de steun van zijn familie en de obstakels die hij op zijn succesvol pad treft: alles komt aan bod. Met de Giro en Olympische Spelen als climaxen. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Walter Huts

    Meneer Vanhout, wanneer u stelt dat Remco nog geen enkele koers van betekenis gewonnen heeft, dan suggereer ik dat u duiven gaat melken, want van de koers weet u geen moer af...

  • Roger De Bondt

    Dat deze jongen barst van talent is overduidelijk. Ik hoop maar dat men hem in een goeie ploeg als Quick-step, goed begeleid en omringt, hemmet zijn voetjes op de grond houden, dan gaan we in de komende jaren nog veel plezier beleven aan deze crack.

Lees meer