2
Ronny De Coster

Tim Merlier: bijna werkloos, maar nu als tricolore held gevierd in het café van zijn moeder Heidi

“Ik weet niet hoe mijn toekomst eruit ziet, eerst wil ik van deze trui genieten.” Aldus Tim Merlier (26) gisteren nadat hij een massaspurt op het Belgisch Kampioenschap aan de Gentse Watersportbaan gewonnen had. Genieten dééd de snelle crosser: ‘s avonds zakte hij af naar Brasserie Sint-Arnolduspleintje in Wortegem-Petegem. Daar is zijn moeder Heidi de zaakvoerster. Ongeveer 200 fans tekenden present. En een toekomst, die heeft Merlier nu ook, nadat hij deze zomer nog een werkloze coureur dreigde te worden. Tot hij twee weken geleden opgepikt werd door Corendon-Circus, de ploeg van Mathieu van der Poel die nog maar een half jaar de status van Procontinentaal heeft, maar nu al verschillende WorldTour-ploegen jaloers maakt.

2
Ronny De Coster

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric Demets

    En dan willen ze ook nog niet starten in Cat 1.1 wedstrijden zoals oa Halle Ingooigem En dwars door het Hageland , spijtig voor het vele werk van deze organisatoren

  • Gianni De feijter

    Ronny de beste en meschien wel de slimste gisteren kwam als eerste over de meet waar de prijzen worden verdeeld

Lees meer