4 Wout van Aert op z’n tijdritfiets.
BELGA Wout van Aert op z’n tijdritfiets.

Exclusief voor abonnees

20 posities getest, twee sessies per week:
de geboorte van tijdrijder ‘Watt’ van Aert

Dat hij hard kon rijden? Ja. Maar dat Wout van Aert topfavoriet zou zijn in een tijdrit in de Tour? Niemand die dat afgelopen winter had zien aankomen. Op zoek naar duiding bij een fenomeen.

“Ik heb geprobeerd er het beste van te maken. Het is niet gelukt. Een anonieme achtste plaats: ik ben teleurgesteld dat ik het crossseizoen zo moet verlaten.”
Wout van Aert - 6 februari 2019.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick isenborghs

    desmet hou je mond man ! Zulke dingen gebeuren nu eenmaal en kan de beste overkomen in het heetst van de strijd . De reden zal wel meerdere oorzaken hebben op het einde van een tijdrit , vermoeidheid begint, stress , en onderschat ook niet de man in de volgwagen die de renner op de hoogte schreeuwd over de tussentijden van andere renners en zo de druk nog een lat hoger legt . Pure pech !

  • Peter VAN DEN BROECKE

    Mr Millian...geloof dat je de verkeerde Van Aert voor hebt....Hij stond nergens ?...waarschijnlijk de verkeerde sport bekeken en je kan moeilijk zeggen dat hij zich niet heeft laten tonen in de TDF. Raar besluit van u.....

Lees meer