Groenewegen slaakt zucht van verlichting: “Maanden naar Tour toegeleefd”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dylan Groenewegen zorgde in Chalon-sur-Saône opnieuw voor gejuich bij Jumbo-Visma. De Nederlandse sprinter troefde de andere snelle mannen af in de zevende etappe van deze Ronde van Frankrijk en is nu écht wel vertrokken, na zijn vervelende val in de openingsetappe. “Na die crash dacht ik: ‘Het zal toch niet waar zijn’”, aldus Groenewegen voor de microfoon van VTM Nieuws. “We hebben met de ploeg maanden toegeleefd en uitgekeken naar de Tour. Dan wil je bewijzen dat je hard gewerkt hebt en gelukkig lukt me dat vandaag. Ik ben heel gelukkig met deze overwinning.” De volledige reactie van Groenewegen kunt u hierboven bekijken.

Dylan Groenewegen.
AFP Dylan Groenewegen.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Deprez

    Goed voor Jumbo-Visma natuurlijk maar wat mij stoort is dat Wout te veel moet knechten als men ziet dat het nog maar zijn eerste ronde is. De kwaliteiten van Wout zijn gekend en dan zich zo moeten uitsloven voor ploegen en niet gebruik maken van zijn eigen mogelijkheden is op zijn minst merkwaardig, het zou bij MVDP niet waar zijn,zeker weten. Wout is een goed opvoeden man en veel te braaf.

Lees meer