Groenewegen slaakt zucht van verlichting: “Maanden naar Tour toegeleefd”

Dylan Groenewegen zorgde in Chalon-sur-Saône opnieuw voor gejuich bij Jumbo-Visma. De Nederlandse sprinter troefde de andere snelle mannen af in de zevende etappe van deze Ronde van Frankrijk en is nu écht wel vertrokken, na zijn vervelende val in de openingsetappe. “Na die crash dacht ik: ‘Het zal toch niet waar zijn’”, aldus Groenewegen voor de microfoon van VTM Nieuws. “We hebben met de ploeg maanden toegeleefd en uitgekeken naar de Tour. Dan wil je bewijzen dat je hard gewerkt hebt en gelukkig lukt me dat vandaag. Ik ben heel gelukkig met deze overwinning.” De volledige reactie van Groenewegen kunt u hierboven bekijken.

Dylan Groenewegen.
AFP Dylan Groenewegen.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Roger Deprez

    Goed voor Jumbo-Visma natuurlijk maar wat mij stoort is dat Wout te veel moet knechten als men ziet dat het nog maar zijn eerste ronde is. De kwaliteiten van Wout zijn gekend en dan zich zo moeten uitsloven voor ploegen en niet gebruik maken van zijn eigen mogelijkheden is op zijn minst merkwaardig, het zou bij MVDP niet waar zijn,zeker weten. Wout is een goed opvoeden man en veel te braaf.

Lees meer