3
BELGA

Het is niet zijn seizoen: Terpstra verlaat Tour na val

Niki Terpstra is in de elfde rit van de Ronde van Frankrijk zwaar ten val gekomen. De Nederlander van Total Direct Énergie moest nadien de strijd staken.

Enkele renners uit het peloton kwamen op dertig kilometer van de meet zwaar ten val. Naast Terpstra, die er het ergst aan toeleek, gingen ook onder meer Nairo Quintana, Tiesj Benoot, Giulio Ciccone, Richie Porte en Michael Woods neer. Alleen de Nederlander kon nadien niet verder. Welke schade Terpstra heeft opgelopen, is nog niet bekend. Total Direct Énergie komt straks met nieuws.

3
BELGA
3
BELGA

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rita Marin

    Veel sterkte en snel weer beter

  • Ronny Popelier

    Hoeveel tegenslag kan men nog hebben, vooral bij Niki Terpstra het eerste jaar bij zijn nieuwe ploeg. Zware val Ronde van Vlaanderen nog niet helemaal op zijn quick stap niveau en nu opnieuw ernstige val. Wens vooral spoedig herstel en hopelijk niet al te erge kwetsuur voor Niki .

Lees meer