2
Rv

HLN Tour Podcast #4: "Ik denk dat Sagan Van Avermaet een tien op tien geeft"

Het werd aangekondigd als een rit met het karakter van een Ardeense klassieker. We kregen een hele reeks bochten en heuvels, met op het einde een finish bergop. Meer dan genoeg stof om eens dieper op in te gaan.

Heuvels, ze zorgen voor een verademing tijdens de eerste week van de Ronde van Frankrijk. We werden verwend met een strijd voor de bollentrui en de ritwinst. Vandaag aan de lijn: Bart Audoore van Het Laatste Nieuws.

2
Photo News

De hele Tour de France lang, van maandag tot vrijdag, zal Yorick Dupon (23) een podcast van 20 minuten presenteren en ons meenemen naar de Tour de France. Samen met onze journalisten die de Tour van dichtbij volgen, doorloopt Dupon de wielerdag. “We zullen een blik achter de schermen geven. Geen roddels, maar wel belangrijke details: de strategie van een ploeg, een speciaal dieet van een wielrenner, de elleboogstoot van die ene coureur. En wat er allemaal achter zit”, zegt Dupon.

Waar kan je de podcast vinden?

De HLN Tour Podcast is te vinden op onze site en in de meeste podcastapps op de smartphone. Heb je een iPhone? Dan heb je automatisch ook de Apple Podcast-app waar je ons zeker kan vinden. Android-toestellen hebben geen eigen podcastapp, maar er zijn wel veel opties, zoals deze hieronder:

- om te beluisteren via Stitcher, klik hier.

- om te beluisteren via Pocket Casts, klik hier.

- om te beluisteren via Anchor, klik hier.

- om te beluisteren via iTunes/Apple Podcast, klik hier

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer