4
BELGA

Exclusief voor abonnees

Na het gekkenhuis waarin Peter Sagan dreigde de pedalen te verliezen, is ‘De Hulk’ herboren

Peter Sagan (29) keerde gisteren terug naar waar het voor hem allemaal begon. Hij vierde in Colmar zijn eerste etappezege in deze Tour met een imitatie van de Hulk. Precies zoals in 2012, het jaar waarin hij voor het eerst ritten ­begon te winnen in de Tour. Toen deed hij ook de ‘Chicken Run’, Forrest Gump en... de Hulk.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • maarten mouton

    Luk er zijn in de geschiednis wel meer sprinters geweest die hun lichaam zetten in sprints. Dat heeft niets met onsportief gedrag te maken. Hoe weet je trouwens of hij verwaand is? Ken je hem persoonlijk?

  • Luk Goffin

    Niets dan lof hier blijkbaar , maar er is ook een andere zijde van Peter ... Hij is idd een steengoede coureur, maar vaak ook overdreven onsportief in het peloton met ellebogen en schouders, om nog maar te zwijgen dat hij een verwaand persoon is. Hij is ook een echte marketing machine ...

Lees meer