Teuns daags na ritzege: “Ben nog niet uitgezongen. Een klassement? Dat wordt geen makkelijke opdracht”

Dylan Teuns glundert. Onze landgenoot kon daags na zijn etappewinst op La Planche des Belles Filles nog altijd moeilijk in woorden vatten hoe hij zich voelde. “Ik heb minder geslapen dan gewoonlijk. De telefoon bleef maar gaan.”

Dylan Teuns.
RV Dylan Teuns.

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick isenborghs

    eric maier u zegt dat hij veel tijd verloren zou hebben indien hij niet in de kopgroep zat , u vergeet dat die jongen de ganse dag mee in de ontsnapping zat ! Noem mij eens 1 klimmer die de ganse dag in de aanval is geweest die op een slotklim geen tijd gaat verliezen ? Dylan is geen topklimmer maar hij kan met de beste mee en heeft dat al meermaals bewezen . Natuurlijk zijn er altijd een paar die een klasse beter zijn maar dat is zo in alle onderdelen van het wielrennen .Nuchtere jongen !

  • eric maier

    klassement daar droomt de media van. Maar hij is wel nuchter genoeg om daar nog niet mee bezig te zijn. Mocht hij niet i nde kopgroep hebben gezeten, had hij veel tijd verloren in de slotklim. In zijn plaats mikken op ritzeges. Dat is iets wat mensen blijven onthouden, als iemand de 3e plaats van J VDB onmiddelijk kan noemen.... vraag het aan 100 mensen en bijna niemand antwoord correct of weet er nog iets van. daar sta je dan met een mooie podiumplaats, het verzand volledig tegen etappewisnt

Lees meer