Teuns daags na ritzege: “Ben nog niet uitgezongen. Een klassement? Dat wordt geen makkelijke opdracht”

Dylan Teuns glundert. Onze landgenoot kon daags na zijn etappewinst op La Planche des Belles Filles nog altijd moeilijk in woorden vatten hoe hij zich voelde. “Ik heb minder geslapen dan gewoonlijk. De telefoon bleef maar gaan.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Dylan Teuns.
RV Dylan Teuns.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • patrick isenborghs

    eric maier u zegt dat hij veel tijd verloren zou hebben indien hij niet in de kopgroep zat , u vergeet dat die jongen de ganse dag mee in de ontsnapping zat ! Noem mij eens 1 klimmer die de ganse dag in de aanval is geweest die op een slotklim geen tijd gaat verliezen ? Dylan is geen topklimmer maar hij kan met de beste mee en heeft dat al meermaals bewezen . Natuurlijk zijn er altijd een paar die een klasse beter zijn maar dat is zo in alle onderdelen van het wielrennen .Nuchtere jongen !

  • eric maier

    klassement daar droomt de media van. Maar hij is wel nuchter genoeg om daar nog niet mee bezig te zijn. Mocht hij niet i nde kopgroep hebben gezeten, had hij veel tijd verloren in de slotklim. In zijn plaats mikken op ritzeges. Dat is iets wat mensen blijven onthouden, als iemand de 3e plaats van J VDB onmiddelijk kan noemen.... vraag het aan 100 mensen en bijna niemand antwoord correct of weet er nog iets van. daar sta je dan met een mooie podiumplaats, het verzand volledig tegen etappewisnt

Lees meer