3 Joris Nieuwenhuis.
Photo News Joris Nieuwenhuis.

Fietsen van veldrijder Joris Nieuwenhuis gestolen in Italië

De crossfietsen van de Nederlandse veldrijder Joris Nieuwenhuis zijn gestolen bij het EK veldrijden in het Italiaanse Silvelle. Dat meldt zijn team Sunweb zaterdagmiddag op social media. De 23-jarige Nieuwenhuis is een van de vijf Nederlandse renners die zondag bij de profs in actie komt.

Volgens de wielerploeg betreft het fietsen van het merk Cervélo die zijn gestolen uit een busje dat op een beveiligde parkeerplaats bij het teamhotel stond. Sunweb roept getuigen op zich te melden bij de politie.

Nieuwenhuis deed vorig jaar voor het eerst mee bij de profs op het EK. Toen eindigde hij als zevende achter winnaar Mathieu van der Poel, die zondag opnieuw de grote favoriet voor het Europees goud is.

3
Photo News
3
Photo News

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • monique bolen

    Denk je dat er geen fietsen worden gestolen in Nederland Pieter Martens ? Ik heb weet van Valkenburg en een andere plaats ontgaat mij nu waar er fietsen en wielen werden gestolen en dit was niet uit het busje maar in het hotel zelf.

  • Corneel Vermeire

    Hoe kan dat?? Geen beveiliging??

Lees meer