5
BELGA

Exclusief voor abonnees

Hoe goed is Eli Iserbyt écht? “Hij wordt niet de grote uitdager van Van der Poel, dat zou op zijn leeftijd onrealistisch zijn”

Eli Iserbyt heeft onze nieuwsgierigheid gewekt. De West-Vlaming keerde gisteren terug uit Amerika met twee wereldbekerzeges op zak. Puik werk voor iemand van 21. Maar hoe moeten we die prestaties inschatten? Zolang Mathieu van der Poel er niet is, is er geen referentie.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sander van Schoonhoven

    Zolang Van der Poel de eerste weken moet "wennen" aan het crossgevoel en Aerts en Iserbyt al op stoom zijn maken ze gewoon kans, zeker als het wat technischer ligt. Kwestie van gewenning en routine. Maar op een droge omloop zijn ze gewoon kansloos. Niemand kan die versnellingen pareren als Van der Poel serieus op de pedalen gaat staan. Die vertrekt gewoon.

Lees meer