2 Michel Wuyts heeft het in zijn wekelijkse column over de op handen zijnde verdwijning van de startgelden in de cross.
Photo News Michel Wuyts heeft het in zijn wekelijkse column over de op handen zijnde verdwijning van de startgelden in de cross.

Exclusief voor abonnees

Michel Wuyts in zijn wekelijkse column: “Prijzen aan de streep halen nooit de waarde van de startgelden”

De op handen zijnde verdwijning van de startgelden in de crosswereld gaat over de tongen. In zijn wekelijkse column laat Michel Wuyts zijn licht schijnen over de zaak. “Haal een brok af bij de rijken en steek de minderbedeelden een werkbare crossvergoeding toe. En vergeet anno 2020 vooral de vrouwen niet.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dirk claeys

    Samen met alle sponsers , de tv rechten, en media,is de cross een rotzooitje geworden, een zaakje waar iedereen aan wil verdienen! startgeld op voorhand betaald, de winstpremie voor de winnaar blijkt maar parkeercenten, hervormen of nog meer commercieel en elke dag cross op tv!

  • wim rooyakkers

    Hoe kan je een pensioen vergelijken met startgeld?voor een redelijk pensioen moet je de helft van je leven voor werken ,en dan is het nog geen vetpot,,maar een sporter gaat als hij een geslaagde carrière had al met veertig op pensioen,en de rest moet maar gewoon gaan werken.

Lees meer