4 Niels Albert ziet Thibau Nys goud pakken in Dübendorf.
Belga/Photonews Niels Albert ziet Thibau Nys goud pakken in Dübendorf.

Exclusief voor abonnees

Onze analist Niels Albert ziet België één gouden medaille halen op WK veldrijden: “Thibau Nys is er klaar voor”

Voor het eerst dit seizoen heeft Sanne Cant een podiumplaats behaald in een wedstrijd om de Wereldbeker. Cant lijkt er stilaan door te komen, één week voor het wereldkampioenschap. Ik hoop dat ze zondag haar vierde wereldtitel wint.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • patrick isenborghs

    tja het is een wedstrijd van 1 dag .Het is ieder week een wk dan want de beste ter wereld strijden wekelijks tegen elkaar . Maar het zou verdomd erg zijn dat nijs jr die gans het sezioen er torenhoog boven uitstak door pech of ziekte de verdiende trui moest mislopen

  • René Pijnacker

    Patrick Isenborghs ziet zo te lezen graag, dat iedereen op het WK netjes in volgorde van UCI klassement, de rondjes afwerkt. Helaas voor hem en anderen, WK is degene die komend weekend als eerste de finish passeert. Grote kans dat dat Nys is, maar een andere winnaar zou niet minder verdient zijn. Dat was in de tijd van de oude Nys al zo en is het nu nog steeds.

Lees meer