RV

VIDEO: Thibau Nys laat zijn straffe kunstjes zien en daagt zijn vader uit: "Jij krijgt je voorwiel er nog niet op"

Op 1 januari moest hij in Baal nog de duimen leggen voor Dante Coremans, maar Thibau Nys schittert tegenwoordig vooral op de buis. In de nieuwste reeks DNA Nys op één draait alles rond de ondertussen al 15-jarige zoon van Sven Nys. En dat hij wel overweg kan met zijn tweewieler toont Thibau in een voorproefje van de aflevering van vandaag. Daarin is te zien hoe Thibau tracht om op een picknicktafel te springen. Aanvankelijk lukt het hem niet, maar als zijn vader hem wat treitert is Thibau vastbesloten om zijn missie te doen slagen. "Jij krijgt je voorwiel er nog niet op", deelt Thibau een prik uit naar zijn vader. Die kijkt alleen maar vol bewondering naar de kunstjes van zijn zoon. De tweede aflevering is vandaag te zien vanaf 22u20.

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Moreno Tecchio

    Wil , Nys heeft 12 keer de WB 13 keet SP 10 keer gva 9 keer BK en 4 keer wereldtitel gewonnen ik denk dat dit meet is dan gaten vullen

  • Charles Petitjean

    Een grote renner gaat hij helaas nooit worden.

Lees meer