4 Ontlading, afgelopen weekend in Denemarken, toen Sanne Cant voor de derde keer op rij wereldkampioene veldrijden werd.
Ontlading, afgelopen weekend in Denemarken, toen Sanne Cant voor de derde keer op rij wereldkampioene veldrijden werd.

Exclusief voor abonnees

Wie is Sanne Cant, meervoudig wereldkampioene veldrijden die niemand kent: zo verlegen dat ze zelfs geen kampioenenfeest wil

Meisje dat kwaaier kan kijken dan ze is. Enorm verlegen. Een beetje een halve jongen ook, die niet eens zou weten hoe ze zich moet schminken. Te bang om haar hart open te stellen voor een lief, dat voor een goed begrip mannelijk moet zijn. "Liefdesverdriet is dodelijk voor een topsporter." Verbluffend in wat ze - al bijna 23 jaar - overheeft voor haar sport. Dat is in een notendop de relatief onbekende Kempense Sanne Cant (28), sinds zaterdag voor de derde opeenvolgende keer onze wereldkampioene veldrijden.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • marleen mertens

    Sanne is echt een bescheiden meid en zeker niet hoogvaardig . Het moeten allemaal geen uitbundige types zijn . Blijf zoals je bent Sanne ,een gewoon kempisch meisje

  • Marc Nys

    Sanne is top. 10 keer kampioen van belgie en 3 keer wereldkampioen. Weinig sporters die zo een palmares kunnen laten zien. Prive zal ze ook niets te kort komen.

Lees meer