Wallays haalt na Vuelta-zege furieus uit: "Losers! Waar zitten die mannen van Quick.Step nu?"

Jelle Wallays moest heel wat frustraties kwijt na zijn zege in de achttiende etappe van de Vuelta. Nadat hij een sprintend peloton voorbleef, schreeuwde hij de longen uit zijn lijf. Daarbij haalde hij ook fors uit naar veelwinnaar Quick.Step. "Losers. Heel de tijd lachen met mij. Waar zitten de mannen van Quick.Step?"

De aanleiding zou een opmerking van Quick.Step-ploegleider Rik Van Slycke zijn. "Hé Wally, waar rijd je naar toe?”, zou die na twintig kilometer koers naar Wallays hebben geroepen. Een serieuze misrekening. 

Bij de blauwe brigade reageerden ze al op het vooral. Patrick Lefevere vraagt zich af of de renner van Lotto-Soudal niet te veel cafeïne heeft genomen. Ook Iljo Keisse roerde zich fijntjes op Twitter, maar niet vooraleer zijn landgenoot te hebben gefeliciteerd. “Proficiat Jelle Wallays, supersterk en dik verdiende overwinning. Uitspraak na de koers iets minder klassevol maar bon, ik weet niet wat eraan voorafgegaan is. Btw de losers winnen vandaag in Slovakije." 

RV

90 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk Van Den Bossche

    En dan gaat Lefevere nog eens zeggen dat Wallays te veel cafeine binnen had na zijn reactie. Lefevere zou misschien eens beter denken wat hij vroeger allemaal moest binnenspelen om een meelopertje te zijn.

  • ringo van der pulst

    Zie dat je ooit eens mag rijden voor die lozers.

Lees meer