4 Victor Campenaerts en Wout van Aert strijden om deelname aan de olympische tijdrit.
Photonews Victor Campenaerts en Wout van Aert strijden om deelname aan de olympische tijdrit.

Exclusief voor abonnees

Wielerbond maakt deze week selectiecriteria bekend voor olympische tijdrit: Van Aert of Campenaerts?

Wie mag voor ons land als tweede tijdrijder, na Remco Evenepoel (19), naar de Olympische Spelen in Tokio? De strijd tussen Victor Campenaerts (28) en Wout van Aert (25) belooft een thriller te worden. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • julien verhaeghe

    van aert zal sterker dan ooit terug komen dus zeker wout van aert. is ook met glans Belgisch kampioen of is dat al vergeten ?

  • eric maier

    Welke thriller ? Wout is bezig met revalidatie en hoe lang dat duurt en waar hij uitkomt is koffiedik kijken. Campenaerts is normaal gezien NU vrijwel zeker. Wout met een niveau van de Dauphine en Tour, is Campenaerts kansloos. die presteerde nooit echt top in lange wedstrijd-tijdritten als specialist, de verschillen met de andere tijdritspecialisten waren vaak groot. Als internationaal tijdritspecialist is hij de 2e rang, met alle respect. dit is gewoon realiteit.Uurrecord of niet

Lees meer