NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

10 onverwachte doden in Game Of Thrones

In Game of Thrones vielen er al heel wat doden. Vlak voor de start van het laatste seizoen zetten we er tien onverwachte op een rijtje.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Binnenkijken bij de Nederlandse koninklijke familie

Afgelopen week kreeg de pers een unieke inkijk in Huis ten Bosch, het paleis in Den Haag waar koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters sinds januari wonen. De verbouwing van de oude woonst van koningin Beatrix duurde vijf jaar en kostte liefst 63 miljoen euro.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

50e editie van Comic-Con is begonnen

Voor de vijftigste keer opent in San Diego (VS) het Comic-Confestival dit jaar zijn deuren. Wat vroeger begon als een bijeenkomst was van van driehonderd man en alleen maar stripboeken ging, is ondertussen uitgegroeid tot een multi-entertainmentevenement dat jaarlijks 130.000 bezoekers lokt. Fans komen er al dan niet verkleed poseren met hun helden, workshops volgen, attributen bewonderen of nieuwe content ontdekken.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Bijeninvasie op muziekfestival, maar deze kerel is niét bang

Bezoekers van het Electric Forest Music Festival werden op 27 juni plots omringd door duizenden bijen. De diertjes besloten te kamperen onder een parasol van het festival, dat doorging in Rothbury, in de Amerikaanse staat Michigan. Sommige bezoekers sloegen in paniek op de vlucht, maar anderen bleven kalm en maakten iets bijzonders mee. Het was de eerste dag van het festival. De tweede dag kwamen experts langs om de insecten te verhuizen.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Techno-dj Amelie Lens bouwt feestje aan voet van Atomium

Techno-dj Amelie Lens draait voor 3.000 fans een set aan de voet van het Atomium.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de grootste casanova’s van Hollywood

Deze week oordeelde een Spaanse rechtbank dat Julio Iglesias (75) de biologische vader is van een 43-jarige man. Dat betekent dat de charmezanger nu officieel negen kinderen heeft, en dat zouden er best meer kunnen zijn. De man heeft naar eigen zeggen al vrouwen lief sinds zijn 15e en schat zijn aantal bedpartners op zo’n 3.000. Een indrukwekkend getal, maar het kan nog erger. Ook de onderstaande casanova’s klapten al uit bed en plakten een getal op hun veroveringen.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was het laatste feestje op Tomorrowland

Dancefestival Tomorrowland heeft haar eerste weekend afgesloten met een gigantisch vuurwerk. Daarvoor vond nog een fantastische dj-set plaats op de Main Stage van Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Lost Frequencies en Afrojack. Volgende week volgt het tweede festivalweekend. In totaal zakken jaarlijks zo'n 400.000 mensen af naar De Schorre in Boom.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Tomorrowland vanuit de lucht: overdag versus 's nachts

Het eerste weekend van dancefestival Tomorrowland zit erop. Naar jaarlijkse gewoonte staat er ook een reuzenrad waarop de festivalgangers een mooi overzicht krijgen van het terrein. Vooral ‘s avonds levert dat prachtige beelden op.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Groetjes uit Tomorrowland

Mensen van over de hele wereld komen naar Tomorrowland en zij kunnen het thuisfront met een postkaard laten weten hoe geweldig ze het festival vinden.

NIEUW
01:47
Geselecteerd Speelt nu af

Paris Hilton brengt iedereen aan het dansen op Tomorrowland

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Symphony of Unity zet dancehall op z'n kop

Het Metropole Orkest heeft de Freedom-dancehall op z'n kop gezet tijdens de laatste dag van Tomorrowland. De combinatie van klassieke muziek met elektromuziek viel duidelijk in de smaak.

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Deze durvers laten zich tatoeëren op Tomorrowland

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:44
Geselecteerd Speelt nu af

Storm treft Knokke: parasols vliegen weg, klanten vluchten

De kust werd gisterenmiddag heel even getroffen door stormweer. Deze beelden komen uit Knokke, waar een terras van een brasserie op de dijk driekwart gevuld was. Opeens viel de regen met bakken uit de lucht en bliezen forse windstoten parasols omver. Op de beelden is te zien hoe een van de parasols zelfs met aanzienlijke snelheid gaat vliegen. Klanten vluchtten naar binnen, en het personeel probeerde nog te redden wat te redden viel. De schade aan parasols, tafels en de glazen afsluiting was echter aanzienlijk. Even snel als hij gekomen was, ging de storm na enkele minuten weer liggen.

NIEUW
01:48
Geselecteerd Speelt nu af

Nieuw: vlammenwerper voor drone schiet bijna 8 meter ver

Het Amerikaans bedrijf Throwflame verkoopt vlammenwerpers voor drones. De TF-19 WASP heeft een tank van 3,8 liter, goed voor 100 seconden pyroplezier met vlammen die ongeveer 7,6 meter ver reiken. Het toestel gebruikt een mengeling van benzine en diesel, maar het bedrijf biedt ook napalmverdikker aan. De vlammenwerper kost zonder drone 1.499 dollar (1.334 euro).

NIEUW
01:35
Geselecteerd Speelt nu af

Vrouw rijdt met auto trappen van Sheraton af in Vancouver

In het Canadese Vancouver reed eergisteren rond 8 uur 's morgens een vrouw de trappen van het Sheraton Wall Centre Hotel af. Met horten en stoten bereikte ze met haar 4x4 toch Hornby Street, waarna ze gewoon vertrok. De politie "bekijkt de zaak".

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Primeur: bij nieuwe Corvette zit motor achter de stoelen

Chevrolet presenteert de nieuwe Corvette C8. De wagen heeft voor het eerst een motor die niet meer tussen de voorwielen zit, maar achter de stoelen. Dat is volgens sommigen de grootste verandering sinds het debuut van het icoon in 1953. Toch bedraagt de laadruimte nog 357 liter, 70 voorin en 287 achterin. De sportwagen heeft een automatische versnellingsbak met acht versnellingen. Hij wordt aangedreven door een 6,2 liter V8-motor, die je in drie seconden tot bijna 100 km/u stuwt. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar de Amerikaanse beginnen vanaf 60.000 dollar.

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Indrukwekkende beelden van inbeslagname Britse tanker

De Iraanse staatstelevisie heeft beelden van de Iraanse Revolutionaire Garde vrijgegeven waarop te zien is hoe de Britse olietanker Stena Impero gisteren in de Straat van Hormuz werd geënterd. In het korte filmpje, waarvan de authenticiteit nog niet is bevestigd, is te zien hoe gemaskerde mannen met machinegeweren zich uit een helikopter op het schip laten zakken.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Vrijwilligers verzorgen straathonden in Tsjernobyl

In de gebieden rond de vroegere kerncentrale van Tsjernobyl leven honderden straathonden. Bij de kernramp in 1986 moesten mensen in allerijl hun huizen verlaten en hun huisdieren achterlaten. Het Russische leger heeft een groot deel van die dieren gedood, maar toch bleven er velen in leven. Hun nakomelingen leven nu nog altijd in het verlaten gebied rond Tsjernobyl. Vrijwilligers van het Amerikaanse 'Clean Futures Fund' helpen de honden. Dierenartsen doen een check-up en de dieren krijgen een wasbeurt. Sommige puppy's worden geadopteerd.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Zesjarige baseballcoach gaat erg kostelijk "door het lint"

Hij is nog maar zes, maar toch al assistent-coach bij The Kalamazoo Growlers. Dat baseballteam uit Michigan speelt in de Northwoods League, een zomercompetitie voor universiteitsspelers. De zesjarige werkte zich in de kijker door in de clinch te gaan met de scheidsrechter, en dat was nog maar het begin van zijn hilarische woede-uitbarsting.

NIEUW
02:32
Geselecteerd Speelt nu af

De vier goals uit de Brugse Metten

Club Brugge won van Sporting Lissabon tijdens de Brugse Metten. Het kon de Portugezen wel pas kloppen na penalty's. Herbekijk hier de vier goals uit de reguliere speeltijd.

NIEUW
00:52
Geselecteerd Speelt nu af

Supporters reageren op zware valpartij van Aert

In het supporterscafé van Wout van Aert in Lille werd vol ongeloof gereageerd op de zware valpartij van Wout van Aert tijdens de tijdrit in de Ronde van Frankrijk. Van Aert moest opgeven na de valpartij en werd meteen geopereerd aan een diepe vleeswonde. Hij moet enkele dagen in het ziekenhuis blijven.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Tour voorbij voor Wout van Aert na zware crash in tijdrit

De Tour de France van Wout van Aert is voorbij. De ritwinnaar in Albi kwam in de tijdrit zwaar ten val na een hapering met de wegafsluiting en moest opgeven. Volgens Jumbo-Visma is Van Aert bij bewustzijn, maar liep hij wel een diepe snijwonde op aan zijn rechterbovenbeen, die gehecht moet worden. Zijn knappe eerste Ronde van Frankrijk eindigt zo in mineur.

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Stig Broeckx op bezoek in de Tour de France

Hij is op bezoek bij zijn oud-collega's van de Lottoploeg en volgt met hen de eerste Pyreneeënrit. 't Is voor Broeckx de eerste keer sinds zijn zware val ruim 3 jaar geleden dat hij in de Tour is. In mei 2016 geraakte hij in een diepe coma na een ongeval in de Ronde van België, er was toen weinig hoop, maar Broeckx kwam er na een intensieve en wonderbaarlijke revalidatie toch weer bovenop.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Zo beleefde Jumbo-Visma de winst van Wout van Aert

Wout van Aert mag vandaag, op de rustdag in de Tour, nog wat extra genieten van zijn fantastische ritzege van gisteren. De reacties na zijn spurtoverwinning zijn overweldigend. De Jumbo-Vismaploeg deelt ook feestbeelden van gisteravond in het teamhotel, én van de uitzinnige reacties in de teambus en de volgwagens. De ploeg is dan ook het meest succesvolle team in deze ronde, goed voor vier zeges in tien ritten.

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: De renners rijden meer dan 320 kilometer

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 20 Merckx blikt terug op de Puy-de-Dôme

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 19 Merckx over goede vriend Simpson

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 18 en Merckx heeft geen rustdag nodig

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
02:01
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 17 en Merckx wint solo van 140 km

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Tour de Merckx: Rit 16 op quatorze juillet

The summer of 69. Dat was de maanlanding én de Tour van Eddy Merckx. Vijftig jaar na de start van zijn eerste Tour de France blikt hij met ons rit per rit terug op wat de strafste overwinning uit zijn carrière zou worden.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Deze boksster vecht met mannen tot ze K.O. geslagen wordt

Jena Karam (20) doet aan Mixed Martial Arts. Als vrouw in een Arabisch land, Libanon, is dat verre van evident. Maar ze is vastberaden haar ding te doen in een mannenwereld en om een rolmodel te zijn voor andere meisjes. "Als je het aan kan in je gezicht geslagen te worden, dan kan je alles aan."

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Britse tv-ster onthult hoe ze miljonair werd

Aisleyne Horgan-Wallace, een Britse ster die haar entree maakte in Big Brother, staat tien jaar na haar televisiedebuut nog altijd in de spotlight. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. “Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten”, zegt ze zelf.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

Guido en Emma uit ‘Familie’ delen intieme foto

Vormen Guido en Emma uit ‘Familie’ ook in het echte leven een koppel? Alles lijkt erop te wijzen. Vincent Banic (31) en Bab Buelens (25), die de rollen vertolken, hebben immers op hetzelfde moment een intieme foto van hen samen gedeeld via de sociale media. De twee worden al jaren achtervolgd door geruchten over het feit dat ze een koppel zouden zijn. Is dit hun ultieme bevestiging?

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Rijke kinderen op vakantie: leren zwemmen als een zeemeermin

In Groot-Brittanië kan je leren zwemmen als een zeemeermin. Sandbanks Beach is één van de duurste regio's in Groot-Brittannië en staat bekend om zijn tropische stranden. Aan de Mayim Mermaid Academy kunnen kinderen leren zwemmen als een zeemeermin. Jammer genoeg is dit niet voor iedereen weggelegd. Het inschrijvingsgeld voor de lessen bedraagt 1000 euro, voor een basismodel van de zeemeerminstaart betaal je al snel 3300 euro.

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

‘Telefacts Zomer’ over grootste schoonheidskliniek in Europa

‘Telefacts Zomer’ bezoekt de grootste schoonheidskliniek van Europa

NIEUW
00:41
Geselecteerd Speelt nu af

Verrassing in Familie: de baby van Marie leeft

Het zag er in Familie even niet goed uit voor de kleine Kasper, het ongeboren zoontje van Marie (Lien Van de Kelder) en Cédric (Yanni Bourguignon). Deze week liet Mathias (Peter Bulckaen) nog een overlijdensakte van de baby zien aan de privédetective die Véronique (Sandrine André) op hem en Marie afstuurde. De boodschap dat haar kleinzoon niet meer in leven was, kwam bij Véronique erg hard aan. Vanavond kregen de Familie-kijkers echter de zien dat Mathias gelogen heeft. Kasper bleek gezond en wel in zijn wiegje te liggen. Nog maar eens een bewijs dat Marie en Mathias ver willen gaan om samen een nieuw leven op te bouwen, ver weg uit de schijnwerpers.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

"Vinnie Vincenzo" zingt lofzang voor Laura Tesoro

Wie zingt beter - Vincent, of toch maar Laura?

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee zetten lachend kakske terug

We hebben het lachend kakske terug gezet in Oostende. En blijf er nu allemaal met jullie fikken af!

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi neemt afscheid van Qmusic

We kunnen het bijna niet geloven. Vandaag presenteert Heidi Van Tielen voor de laatste keer de Ochtendshow bij Q. In het filmpje hierboven kan je enkele hoogtepunten herbeleven, maar er zijn zoveel speciale momenten geweest de afgelopen jaren! Bekijk hier enkele van de mooiste, emotioneelste, leukste... momenten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Heidi heeft nog een belangrijke vraag voor zus Erika

De laatste Sam, Heidi en Wim zit al boordevol emoties, maar dan is er nog iets dat Heidi wilt vragen aan haar zus Erika die aan de lijn hangt. Met "Wil jij meter worden?" is het meteen naar de tissues grijpen. Wat denk je dat Erika's antwoord is? 😉

NIEUW
03:57
Geselecteerd Speelt nu af

meduza ft. good boys - piece of me

Momenteel op nummer 21 in de Favoriete 40: Meduza ft. Goodboys met 'Piece Of Your Heart'. Ze brengen hun hit helemaal live bij ons. Ideaal voor tijdens het zomerweer!

NIEUW
LIVE
Geselecteerd Speelt nu af

Live

Kijk mee in de studio

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

"Ik durf wel eens vies naar mensen kijken"

Peter over zijn karakterkop: "Ik durf wel eens extra vies naar mensen kijken als ik niet gestoord wil worden"

NIEUW
03:49
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Van Den Begin is een fiere papa

Peter is een trotse papa en vertelt graag over zijn dochters.

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

Peter Van Den Begin zingt aan ontbijttafel van Evi Hanssen

Peter Van Den Begin zingt live aan de ontbijttafel in 'Het Heilig Huis van Hanssen' een stukje uit zijn nieuwe muzikale show.

NIEUW
02:08
Geselecteerd Speelt nu af

Laura haalde spaarpot leeg voor concert van Stevie Wonder

Laura Tesoro had veel over om haar groot idool Stevie Wonder aan het werk te kunnen zien.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

"Internationale bekendheid is voor mij geen doel"

Voor Laura Tesoro is een internationale doorbraak geen doel. Dat vertelde ze bij Kris Wauters op Joe.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Positiviteit van Laura Tesoro maakt nummers herkenbaar

Laura Tesoro babbelde in 'Zot Gedraaid' over haar deelname aan 'Liefde voor Muziek'.