Gaming

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

"Fortnite even verslavend als cocaïne"

Een Canadees advocatenkantoor sleept Fortnite-ontwikkelaar Epic Games voor de rechter en stelt dat de immens populaire game even verslavend is als cocaïne. Calex Légal stelt dat de online shooter in het brein dezelfde stoffen losmaakt als de drug, en dat de ontwikkelaars er alles aan gedaan hebben om het zo verslavend mogelijk te maken.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Zo werkt gamedienst Google Stadia

Google stelt zijn streamingplatform voor videospelletjes Stadia vanaf 19 november beschikbaar.

NIEUW
01:16
Geselecteerd Speelt nu af

Fornite is opnieuw speelbaar

Fortnite-spelers, tijd voor hoofdstuk 2, seizoen 1! De livestream van het megapopulaire spel toonde sinds zondag niets anders dan een zwart gat met achtergrondgeluiden, dat plots was verschenen bij het einde van seizoen 10. Maar dat is nu weg en er is een kakelvers hoofdstuk tevoorschijn getoverd. Met: vier nieuwe helden, nieuwe wapens én een nieuw eiland waarop spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Game heeft verborgen kat die plasmabollen afschiet

In de game Brothers In Arms: Hell’s Highway zit een verborgen grap die je toelaat je geweer te ruilen voor een kat die plasmabollen afvuurt. Dit 'easter egg' is moeilijk te vinden, melden YouTubers The Easter Egg Hunter en Oddheader.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Gamer krijgt dan toch prijzengeld na steun betogers Hongkong

Blizzard heeft een Hearthstone-speler die werd geschorst na een toernooi vanwege uitspraken over de situatie in Hongkong, een lagere straf opgelegd. In plaats van een jaar wordt de speler nu een half jaar geschorst, en mag hij de opbrengsten van het toernooi alsnog houden.

NIEUW
02:42
Geselecteerd Speelt nu af

Fortnite niet meer te spelen na mysterieuze gebeurtenis

Paniek bij de spelers van Fortnite: het populairste spel op aarde kan na een vreemd voorval dat zich in het spel zelf afspeelde, niet meer gespeeld worden.

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Protesten in Barcelona ontaarden

In Barcelona zijn opnieuw woedende Catalanen slaags geraakt met de politie.

NIEUW
02:09
Geselecteerd Speelt nu af

Betoger Kwinten getuigt over harde aanpak Brusselse politie

Extinction Rebellion Brussel wil juridische stappen ondernemen tegen de politie, nadat zaterdag 288 mensen werden opgepakt op het Koningsplein. De organisatie heeft al 50 getuigenissen verzameld van betogers die spreken van een erg harde aanpak en zelfs mishandeling.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

"Brexit-akkoord binnen handbereik"

De Britse premier Boris Johnson heeft “belangrijke toegevingen” gedaan in de brexit-onderhandelingen en aanvaardt nu dat er een douanegrens komt in de Ierse Zee tussen Noord-Ierland en Ierland. Een akkoord met de Europese Unie is daarmee “dichtbij”, meldt The Guardian. De Ierse premier Leo Varadkar tempert echter de verwachtingen.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Joepie! De Joepie ligt éénmalig terug in de rekken

Mensen die hun jeugd willen herbeleven, moeten deze week naar de krantenwinkel, want er ligt opnieuw een Joepie in de rekken, voor het eerst in vier jaar en éénmalig voor Rode Neuzen Dag. De Joepie doet weer helemaal wat hij al die jaren heeft gedaan: elk onderwerp bespreekbaar maken voor jongeren. En er zit een poster in van een mooie jongen: Sean Dhondt.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

‘Dancing with the Stars’ ligt onder vuur

Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van ‘Dancing with the Stars’. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en dus ook kwaad opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardig wat punten kreeg van de jury. Via een bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Russische huurling poseert in verlaten Amerikaanse basis

Het leger van de Syrische president Bashar al-Assad heeft de stad Manbij en omliggende plaatsen in het noorden van Syrië helemaal in handen. Dat meldt het Russische ministerie van Defensie. Ook laat persbureau Tass weten dat de Russische militaire politie - ter vervanging van de Amerikaanse troepen - in het gebied patrouilleert aan de frontlinie tussen de Turkse en Syrische troepen. Op een video is te zien hoe Russische huurlingen zich amuseren in een kamp waar tot vanmorgen nog Amerikaanse troepen gestationeerd waren.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Tour 2020 opnieuw voor berggeiten

Het parcours voor de Tour van volgend jaar is bekend. De voorstelling in Parijs gebeurde in het bijzijn van viervoudig winnaar Chris Froome en titelverdediger Egan Bernal. De klimtijdrit op de voorlaatste dag naar La Planche des Belles Filles is de blikvanger. Verder wordt het vooral weer een Tour voor klimmers met vier aankomsten bergop. Twee daarvan liggen in de eerste week. “De Tour ging nog nooit zo vroeg, zo hoog”, aldus koersdirecteur Christian Prudhomme.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Van Himst op bezoek bij boezemvriend Merckx

Wielrenner Eddy Merckx belandde in het ziekenhuis na een val tijdens een fietstocht. Zijn goede vriend Paul Van Himst ging op bezoek om te kijken hoe het met hem gaat. “Het gaat goed met Eddy, het valt mee. Na enkele dagen denk ik dat hij naar huis kan”, zegt Van Himst.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Vertenten sleept Voetbalbond voor rechter

Bart Vertenten (31) eist een schadevergoeding van 130.000 euro van de Voetbalbond. De gewezen scheidsrechter vindt dat hij na het losbarsten van het voetbalschandaal onterecht ontslagen werd. Dat staat in een dagvaarding die procedurepleiter Hans Rieder gisteren dropte bij de bond.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Roger De Vlaeminck in het ziekenhuis opgenomen

Net als Eddy Merckx ligt ook Roger De Vlaeminck in het ziekenhuis. De 72-jarige wielerlegende werd dit weekend onwel en werd met koorts op intensieve zorgen opgenomen in het AZ Alma in Eeklo.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Neymar out voor CL-duel tegen Club Brugge

‘Goed’ nieuws voor Club Brugge. Neymar is vier weken out. De vedette van PSG liep afgelopen weekend tijdens interlandvoetbal met Brazilië een blessure op in de partij tegen Nigeria (1-1). Kylian Mbappé zou volgende week wel fit naar Brugge kunnen afzakken.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Gascoigne verdedigt zich na klacht over seksuele aanranding

In Engeland loopt een proces tegen ex-profvoetballer Paul Gascoigne (52) voor aanranding na een incident op de trein. ‘Gazza’, die in het verleden al meermaals in het nieuws kwam omwille van mentale problemen, zou een vrouw “krachtig” op de mond gezoend hebben. Gascoigne ontkent op geheel karakteristieke wijze.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Auto van Koning Filip wil niet meer starten

Koning Filip en koningin Mathilde zijn in Luxemburg voor een staatsbezoek. De koning heeft enkele belangrijke economische afspraken en de koningin bezoekt onder andere de universiteit. Het bezoek liep niet helemaal gesmeerd. Toen de auto van het koningspaar even halt hield, wilde hij niet meer starten. Gelukkig kreeg de chauffeur de wagen weer aan de praat. Het kleine oponthoud kon het bezoek niet verstoren. Het koningspaar trok overigens voor het eerst met de trein op staatsbezoek.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

6-jarig Russisch meisje is ‘mooiste kind ter wereld'

Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘schattigste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Achter de schermen bij de NINA-fotoshoot van Koen De Bouw

Eind 2017 poseerde de acteur met zijn zoon - en model - Jolan voor NINA.

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Jacques Vermeire haalt uit naar Ruben Van Gucht

Voor zijn nieuwste zaalshow ‘Van 7 tot 77’, die in het najaar van 2018 werd afgetrapt, werkte Jacques Vermeire samen met VRT-sportjournalist Ruben Van Gucht. Tot Jacques en Ruben in een bits financieel dispuut verwikkeld raakten.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe kan je geloven in een God in een wereld vol miserie?

'Durf te Vragen' krijgt deze week priesters over de vloer.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de eerste kandidaten van De Slimste Mens ter Wereld

Presentator Erik Van Looy stelt de eerste drie kandidaten van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld voor.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke luchtbeelden van bloeiende Kalmthoutse heide

Vlieg mee met onze drone over de paarse heide.

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame gevlekte ringslang duikt op in Maasmechelen

Slangen doen ons denken aan tropische landen, maar ze zitten ook in onze natuur. De zeldzame gevlekte ringslang is één van onze drie inheemse slangensoorten. Je hoeft niet bang te zijn als je haar tegenkomt: ze is niet giftig voor mensen en vindt ons even eng als wij haar!

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Tijgerspin verovert Europa

Het geduld van deze tijgerspin wordt beloond met een onbedachtzame waterjuffer.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Zeldzame zwarte ooievaar gespot in Limburg

De witte ooievaar, babyleverancier van dienst, heeft ook een zwarte variant. De zeldzame zwarte ooievaar houdt er een meer verborgen levensstijl op na, maar de laatste jaren zie je hem steeds vaker. Ook voor Onze Natuur blijft hij niet ongezien.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Unieke beelden van wilde kat

Unieke beelden van wilde kat in België

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Uniek: vechtende lentevuurspinnen gespot in Vlaanderen

'Onze Natuur' geeft unieke beelden vrij van twee vechtende lentevuurspinnen. De spin is met uitsterven bedreigd en komt in Europa slechts in enkele kleine populaties voor. Bij ons kan je haar alleen in Lommel aantreffen. "Ik heb nog nooit beelden gezien van twee vechtende lentevuurspinnen. Volgens mij is dit fenomeen nooit eerder waargenomen", zegt spinnenexpert bij Natuurpunt Koen Van Keer. De is een opvallend mooie spin, want het mannetje heeft een oranjerood lijfje met zwarte stippen - een beetje zoals een lieveheersbeestje. Wanneer het mannetje bovengronds op zoek gaat naar een vrouwtje, dient zijn kleur als afschrikmiddel tegen hongerige vijanden. Maar eigenlijk zijn de spinnen geheel ongevaarlijk. Meer weten over onze Belgische natuur? Neem dan een kijkje op onzenatuur.be.

NIEUW
01:39
Geselecteerd Speelt nu af

Axel en Sergio trashen oldtimer

Wanneer Sergio en Axel op het Mexicaanse platteland een steile zandweg op moeten, trashen ze daarbij hun oude huurwagen.

NIEUW
01:43
Geselecteerd Speelt nu af

Slaagt Andy Peelman voor zijn schiettest?

In de eerste aflevering van "Andy op Patrouille" mag Andy pas mee met deputy sheriff Jimmy als hij slaagt voor een schiettest. Maar lukt dat ook?

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Hilarisch: Axel kent verschil niet tussen links en rechts

In "Sergio & Axel: Van de Kaart" trekken Sergio & Axel woensdag naar Mexico. Wanneer Sergio aan het stuur zit en Axel hem de weg moet wijzen, wordt al snel duidelijk dat Axel het wat moeilijk heeft met het verschil tussen links en rechts...

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Zwangere Nathalie moet forfait geven voor 'Beat VTM'

Vanochtend kondigde Nathalie Meskens (37) het heuglijke nieuws aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Maar die zwangerschap heeft jammer genoeg gevolgen voor haar deelname aan ‘Beat VTM’. Nathalie zal niet langer kunnen deelnemen aan het programma.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Nathalie moet forfait geven voor 'Beat VTM'

Nathalie Meskens moet forfait geven voor 'Beat VTM'

NIEUW
05:20
Geselecteerd Speelt nu af

Emotionele getuigenis over auto-ongeluk met dodelijke afloop

Sep zat in een auto-ongeluk met dodelijke afloop en brengt een emotionele getuigenis

Club Brugge

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge - Gent: de Aftermovie

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Wesley op bezoek bij Club Brugge

Wesley op bezoek bij Club Brugge

NIEUW
01:01
Geselecteerd Speelt nu af

Vormer, Vanaken en Mignolet gaan supporters nog groeten

Vormer, Vanaken en Mignolet gaan supporters nog groeten

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Vierende Club-fans

Vierende Club-fans

NIEUW
01:15
Geselecteerd Speelt nu af

Clement geeft speech in kleedkamer na Real-Club

Clement geeft speech in kleedkamer na Real-Club

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge pakt een punt in Madrid

Club Brugge heeft net geen stunt van formaat gerealiseerd in de Champions League. De ploeg van Philippe Clement ging met 2-2 gelijkspelen bij Real Madrid. Dennis scoorde twee keer in de eerste helft, Real maakte de late gelijkmaker na dom rood voor Vormer.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
03:11
Geselecteerd Speelt nu af

Jan en Vincent Vangeel zijn juryleden op het WK Tiramisu!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Sean Dhondt is dé posterboy in de Joepie!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
04:14
Geselecteerd Speelt nu af

Billy Joel - Piano Man (Suzan & Freek cover) I Live bij Q

Uploaded by MyChannels

NIEUW
05:28
Geselecteerd Speelt nu af

Meditation First! Doe mee met de meditation-challenge!

.

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

Jinthe's droom komt uit: een nummer met Sean opnemen!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:27
Geselecteerd Speelt nu af

Stef Wauters bedankt na winst in Grote Prijs Jan Wauters

VTM-nieuwsanker Stef Wauters wint de Publieksprijs in de Grote Prijs Jan Wauters en bedankt zijn fans die door het Radio Liberation Front op hem gestemd hebben.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Anke Buckinx & Guga Baúl verrassen Clouseau met imitatie

De coverband rond Guga Baul genaamd “Studio Guga” werkten de afgelopen maanden aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat! Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stem-imitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze ze zelf maakten. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD’. Elke week confronteert Guga de artiest die hij imiteert met een song die klinkt alsof hij/zij ze zelf geschreven en ingezongen heeft. Het resultaat daarvan hoor je elke dinsdagochtend om kwart voor 8 bij Sven & Anke! Vandaag was Clouseau aan de beurt. Guga & Anke kwamen de broertjes Wauters verrassen tijdens een repetitie in de studio van Joe...en zij luisterden met open mond naar hun imitatie!

NIEUW
06:33
Geselecteerd Speelt nu af

Ronan Keating opent de Top 2000 van Joe

Het is zover: de Top 2000 van Joe is weer aan de gang! Twee weken lang luister je bij Joe non-stop naar de allergrootste hits en klassiekers, hélemaal gekozen door jou! Niemand minder dan RonanKeating, de wereldster die furore maakte met zijn monsterhit 'When You Say Nothing At All' & destijds nog zong bij Boyzone, kwam vanochtend langs bij Sven & Anke om de Top 2000 officieel te openen. Great job, Ronan!

NIEUW
03:59
Geselecteerd Speelt nu af

James Brown kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
04:27
Geselecteerd Speelt nu af

Elvis kwam langs bij Sven & Anke!

Vanaf maandag 23 september start bij Joe de Top 2000. De Top 2000 is niet alleen de playlist van je leven, er zijn ook Vlamingen die hun naam eraan te danken hebben! Naar aanloop van de Top 2000 ontvingen Sven & Anke de afgelopen paar weken elke ochtend een naamgenoot van een bekende Top 2000-artiest. Sven en Anke wisten op voorhand niet wie er langs kwam en moesten elke ochtend raden wie er in de studio voor hen ging staan.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

De rol van 'Marcske' kostte Herman bijna het leven

Uploaded by MyChannels

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Het leven begint bij 40: Erwin Deckers over ambitie

Uploaded by MyChannels