Documentaires

NIEUW
02:47
Geselecteerd Speelt nu af

Simona krijgt een derde huidtransplantatie: "Indrukwekkend"

Samen heeft zware brandwonden opgelopen nadat de boot waar ze samen met haar man opzat, ontplofte. Ze krijgt haar derde huidtransplantie en Axel mag dit bijwonen "indrukwekkend is dit, hoe heel de ploeg samenwerkt."

NIEUW
04:06
Geselecteerd Speelt nu af

Claudiu mag zijn vrouw na vier maanden eindelijk terugzien

Vier maanden geleden ontplofte de boot waarop Claudiu met zijn vrouw verbleef. Voor het eerst sinds het zware ongeval zien ze elkaar terug. Het wordt een hele emotionele ontmoeting. "Het is ook voor hem zeer moeilijk".

NIEUW
00:53
Geselecteerd Speelt nu af

Axel zoekt Claudiu en Simon een jaar later op

In augustus 2019 raakten Claudiu en Simona zwaar verbrand nadat hun boot op vakantie ontplofte. 60 tot 70 procent van hun lichaam was verbrand. Axel was getuige van hun emotionele ontmoeting nadat ze elkaar voor het eerst in vier maanden in het brandwondencentrum opnieuw zagen. Een jaar later krijgt Axel te zien hoe het met hen gaat.

NIEUW
00:33
Geselecteerd Speelt nu af

Dinsdag 22/09 in Telefacts NU: Operatie Coke

Telefacts NU krijgt een exclusieve kijk bij Operatie Nachtwacht in Antwerpen. Faroek begint ook bij het begin: in Colombia. 'Telefacts NU', om 21.45 bij VTM en op VTM GO.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Axel bezoekt kindje van 11 in Brandwondencentrum

Yashnoor kreeg een frietketel over haar en dat zorgde voor hevige derdegraads brandwonden. Ze doet haar aangrijpend verhaal.

NIEUW
00:55
Geselecteerd Speelt nu af

Nazomerende zeehonden in Oostende

Social distancing is bij zeehonden een tweede natuur: na hun solo-jacht in zee komen ze op het strand van Oostende met gepaste afstand uitrusten.

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Gladde slangenbaby's in Kalmthoutse Heide

De gladde slang is een van de drie inheemse slangensoorten in België. Door verlies van geschikte habitat, is de soort nog maar op enkele plekken te vinden. Op de Kalmthoutse Heide doen ze er alles aan om het de gladde slang naar haar zin te maken.

Aanbevolen documentaires series