Show & Entertainment

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe Marcel Vanthilt op set van 'Friends' verzeild geraakte

Marcel Vanthilt figureerde lang geleden in de Amerikaanse sitcom 'Friends'. Hoe hij daar terechtkwam? Hij vertelt het zelf in 'Veel Tamtam'. Herbekijk de volledige aflevering op VTM GO.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Emotionele Laura Tesoro moet afscheid nemen van patiënt

Laura Tesoro doet tijdens 'Een Echte Job' stage op de geriatrische afdeling van UZ Gent. Ze krijgt er helaas ook te maken met de donkere kant van de job: afscheid nemen van patiënten. Herbekijk de volledige aflevering via VTM GO.

NIEUW
02:02
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer: 'Taken'

Trailer: 'Taken'

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer: 'Bridget Jones's baby'

Trailer: 'Bridget Jones's baby'

NIEUW
06:06
Geselecteerd Speelt nu af

Sam kuist het oor van Vincent met een oorkaars!

Het geluid is terug en dat wilt zeggen dat we onze oren extra goed moeten spitsen. Daarom kocht Sam een gadget: de befaamde oorkaars, om je oren in optimale vorm te krijgen! Hoog tijd dat Vincent zijn oor eens gekuist werd. Het resultaat: uitgezogen oorprut over de hele studio…🤢

NIEUW
02:39
Geselecteerd Speelt nu af

Sam, Vincent & Jan Thans ontdekken padellen!

Het lijkt wel alsof tegenwoordig iedereen aan het padellen is. Hoog tijd dus voor Sam en Vincent & Jan Thans om te ontdekken wat deze mysterieuze sport zo geliefd maakt!

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Jens Dendoncker heeft speciale boodschap voor scholen

Rode Neuzen Dag gaat dit jaar naar scholen met een ‘Rode Neuzen (k)Uur’, een online en dus coronaveilige weerbaarheidstraining voor alle Vlaamse leerlingen vol getuigenissen, interactie én met muziek als rode draad. Jens Dendoncker neemt de presentatie voor zijn rekening. Scholen krijgen exclusieve toegang tot de Rode Neuzen (k)Uur door zich aan te melden als Rode Neuzen School via rodeneuzendag.be. Jens Dendoncker: “Het is belangrijk om er voor jongeren te zijn, zeker in een jaar waarin door corona veel op losse schroeven komt te staan. Daarom blijven we vanuit Rode Neuzen Dag informeren, sensibiliseren en zeggen tegen jongeren: Hey, ook al heb je het even moeilijk - je bent niet alleen, Rode Neuzen Dag is er voor jou. Komaan scholen, schrijf je massaal in, zo kunnen we met z’n allen laten zien dat we jongeren niet loslaten.”

Aanbevolen show & entertainment series