Show & Entertainment

NIEUW
00:49
Geselecteerd Speelt nu af

Sam Bettens' zoon eet frietjes met 'my own ass'

Herbekijk alle afleveringen via VTM GO.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Alex Callier neemt afscheid van kenmerkende look

Sommigen was het al opgevallen bij de MIA’s, maar nu lijkt het definitief. Alex Callier smeert ’s ochtends niet langer brylcream in de haren en nam in alle stilte afscheid van de hem kenmerkende bakkebaarden.

NIEUW
04:31
Geselecteerd Speelt nu af

Netflix in de ruimte dankzij Antwerpse bedrijf!

NASA stuurde afgelopen vrijdag een modem de ruimte in om de astronauten in ruimtestation ISS een betere connectie met de aarde te bieden. En die modem? Die komt recht uit Antwerpen! Sam, Inge en Wim bellen met Koen Piumège, directeur van 'Antwerp Space', het bedrijf dat deze modem lanceerde. Letterlijk én figuurlijk! 😉

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Afgeslankte Eveline Hoste doet opnieuw mee aan ‘Huizenjagers

In de jubileumweek van ‘Huizenjagers’ zien we Eveline Hoste (38) terug. Een nieuwe versie van de ex-miss, zo lijkt wel, want ze is liefst veertien kilo magerder dan bij haar vorige deelname. “Dat gewichtsverlies is gewoon het resultaat van mijn nieuwe gezonde levensstijl”, zegt Eveline aan Dag Allemaal. “Het laatste wat ik wil, is anderen ertoe aanzetten om op dieet te gaan.”

NIEUW
01:04
Geselecteerd Speelt nu af

Bridget Maasland reageert op breuk met André Hazes

Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) hebben hun relatie verbroken ná een recente vakantie op Curaçao. Tijdens de vakantie was er nog niets aan de hand. Dat heeft Maasland maandag in een korte verklaring laten weten aan ‘RTL Boulevard’, het programma dat zij vaak presenteert.

NIEUW
01:30
Geselecteerd Speelt nu af

Dochter Sam Bettens vertrouwt Vlaamse charcuterie niet

In België kan je bij de slager vers vlees kopen en die verpakking ziet er heel anders uit dan wat de Amerikaanse kinderen van Sam gewend zijn.

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Mathias krijgt zijn eerste outfit

Herbekijk alle afleveringen van BEAT VTM en BEAT VTM TALKS via VTM GO.

Aanbevolen show & entertainment series