Gaming

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Extraatjes in Mario & Sonic op Olympische Spelen: Tokio 2020

Naast de 'gewone' olympische sporten vind je in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 ook deze drie speciale extra's. Omdat ze net iets minder realistisch zijn dan de rest, noemt Nintendo ze 'droomevenementen'.

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

4.000 Japanners uit hun dak bij gametoernooi

De vierduizend zitjes voor de Rainbow Six Siege Pro League Finals in Japan waren in een uur uitverkocht. Wereldwijd volgen miljoenen via livestreams de wedstrijden van deze tactische shooter, waarin naadloos teamwork net zo zwaar doorweegt als bovenmenselijke reflexen.

NIEUW
01:58
Geselecteerd Speelt nu af

Verhaaltrailer Kingdom Under Fire II

Aan deze game werd maar liefst tien jaar gewerkt.

NIEUW
01:14
Geselecteerd Speelt nu af

Lanceertrailer Need for Speed Heat

Deze game is volgens de makers "de ultieme straatracer met politieachtervolgingen".

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

Ridders bij presentatie game waar tien jaar aan werd gewerkt

Met een groots lanceringsevent in middeleeuwse stijl stelde het Koreaanse gamebedrijf Blueside zijn game Kingdom Under Fire II voor. Tien jaar lang zijn de ontwikkelaars eraan bezig geweest, met een totaal prijskaartje van meer dan 70 miljoen euro. Daar kon dus ook nog wel een duur feestje vanaf.

NIEUW
01:40
Geselecteerd Speelt nu af

Lanceertrailer The Outer Worlds

Deze actie-RPG verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4, en pc. Het verhaal speelt zich af in de ruimte in een alternatieve werkelijkheid.

NIEUW
01:02
Geselecteerd Speelt nu af

Mama verdedigt YouTuber na levenslang Fortnite-verbod

De moeder van de Britse YouTuber die levenslang verbannen werd van het populaire spel Fortnite laat voor het eerst van zich horen. Barbara Khattri vindt het schandalig hoe de gamewereld haar zoon nu behandelt. “Hij heeft één klein foutje gemaakt. Daarvoor gaan we mensen toch niet aan de schandpaal nagelen?”, stelt de vrouw.

Aanbevolen gaming series