NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Goedele ontdekt met dochters seksuele voorlichting uit 1975!

Goedele ontdekt met dochters seksuele voorlichting uit 1975!

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

De Luizenmoeder: Koen Wauters duikt op in de Akker

De Luizenmoeder: Erik weet een super bekende Vlaming te strikken voor het voorleesmoment

NIEUW
04:41
Geselecteerd Speelt nu af

Concurrentie bij The Voice Kids is harder dan ooit!

De kleinste talenten verdienen het grootste podium. De concurrentie tussen coaches Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en Sean Dhondt laait meer dan ooit op.

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

De eerste match in Blind Getrouwd: Nick en Christophe

Vier seizoenen en zeventien heterohuwelijken heeft het geduurd, maar Christophe en Nick (allebei 38) breken de ban. Straks trouwen ze als eerste homokoppel in ‘Blind getrouwd’. Ook zij geloven in de wetenschap en hopen op de ultieme liefde. “Maar als er door het programma één 16-jarige uit de kast komt, is het sowieso een succes.”

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Nicholas verstomt voorbijgangers met truc met paspop

Nicholas verstomt voorbijgangers met truc met paspop. Herbekijk alles via VTM GO.

NIEUW
03:37
Geselecteerd Speelt nu af

Nicholas laat Bart De Wever met mond vol tanden achter

Nicholas gaat op bezoek bij de burgemeester van Antwerpen en laat Bart De Wever met mond vol tanden achter.

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Brexitakkoord definitief goedgekeurd in Brits parlement

Het Lagerhuis van het Britse parlement heeft finaal het brexitakkoord goedgekeurd waardoor de weg vrij is voor de historische uitstap van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Informateur Bouchez (MR): "Ik ben voor de eenheidsstaat"

Georges-Louis Bouchez, federaal informateur en MR-voorzitter, is voorstander van een Belgische eenheidsstaat. Dat zegt hij in een interview met het Franstalige magazine ‘Wilfried’. Concreet betekent dat alle bevoegdheden terug op het Belgische niveau geplaatst moeten worden. Momenteel zit Bouchez als informateur aan tafel om een eventuele nieuwe staatshervorming te bespreken.

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Macron maakt zich kwaad op Israëlische agenten

Emmanuel Macron heeft vanmiddag in Jeruzalem even zijn gebruikelijke cool verloren. De Franse president maakte zich kwaad op Israëlische veiligheidsagenten omdat ze de Sint-Annakerk niet wilden verlaten. Het gebouw is eigendom van Frankrijk.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Twee vermoedelijke mensensmokkelaars aangehouden

Twee Afghanen zijn aangehouden door de Brugse onderzoeksrechter op verdenking van mensensmokkel, naar aanleiding van het gekapseisde bootje met transmigranten in De Panne op dinsdagochtend. Ze werden toevallig opgemerkt door een politiepatrouille, dezelfde nacht. Er zijn sterke aanwijzingen voor hun betrokkenheid.

NIEUW
01:32
Geselecteerd Speelt nu af

Euthanasieproces: advocaat nabestaanden zat in commissie

Een van de advocaten van de burgerlijke partij - Fernand Keuleneer - blijkt plaatsvervangend lid geweest te zijn in de euthanasiecommissie en was zelfs aanwezig in de vergadering waarop de zaak van Tine Nys is behandeld. Daar werd met eenparigheid van stemmen de aanvraag van Tine goedgekeurd. Keuleneer zegt echter dat hij geen stemrecht had.

NIEUW
01:18
Geselecteerd Speelt nu af

Brandweer redt kinderen op bevroren meer

Een Amerikaanse moeder uit Detroit heeft de schrik van haar leven beleefd toen haar twee kinderen in de sneeuw gingen spelen. Cora en haar broertje gleden van een kleine heuvel naar beneden, maar hun slee ging veel sneller dan verwacht. De twee kwamen in het midden van een bevroren meer terecht. Hun moeder verwittigde de hulpdiensten: "Ze zijn twee en vier jaar oud en zitten vast op een bevroren meer. Het ijs is heel dun en ik kan er niet aan", zegt de moeder in paniek. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en moesten strategisch naar de kinderen kruipen. "Het ijs was zo dun dat ik dacht dat het onmogelijk was zonder het ijs te breken of de kinderen nat te maken", zegt een van de brandweermannen. De kinderen konden uiteindelijk na twintig minuten gered worden.

NIEUW
01:13
Geselecteerd Speelt nu af

Hilarische ‘Kiss Cam’ maakt einde aan overspel voetbalfan

De nachtmerrie van elke overspelige voetbalsupporter? Die beleefde Deyvi Andrade Urgiles, fan van het Ecuadoriaanse Barcelona SC, het voorbije weekend. Net terwijl hij zijn minnares op de mond zoende, werd dat beeld aan heel het stadion getoond via de ‘Kiss Cam’. Een overspelige blik was zelden pijnlijker, toen de man enkele seconden later doorhad wat er gaande was. Waarna de sociale media in voege traden en Deyvi, alle spijtbetuigingen ten spijt, toegaf dat zijn relatie over en uit is.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

De Bruyne met nieuwe assist op weg naar record

Iemand zou er eens een compilatie moeten maken. Poetry in motion, die voorzetten vanop rechts van Kevin De Bruyne. De assistteller staat ondertussen op vijftien. Sergio Agüero hoefde er hem maar in te lopen. Beloont hij zijn seizoen met de PFA Player of the Year-trofee - een troostprijs?

NIEUW
01:51
Geselecteerd Speelt nu af

Campenaerts "Beste tijdrijder verdient de selectie"

Victor Campenaerts ziet zijn nieuwe start bij NTT Pro Cycling helemaal zitten. Hij vertoeft momenteel in Namibië, waar hij zich voorbereidt op het seizoen. Ook vorig jaar trok de Vocsnor naar Namibië met als gevolg een werelduurrecord. Campenaerts maakt een grote kans om mee te gaan naar de Spelen in Tokio. Bondscoach Verbrugghe maakt op 1 juni bekend wie de tweede tijdrijder is. Maar hij is niet de enige die uit is op een ticket voor de Olympische tijdrit. Ook van Aert, De Gendt, Lampaert en De Plus maken kans. Het belooft nog een helse strijd te worden tussen de Belgische tijdrijders.

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Is Mogi Bayat de redder in nood van paars-wit?

Opgemerkt beeld zondag in de eretribune van het Lotto Park: Mogi Bayat naast Anderlecht-beheerder Johan Beerlandt, met een paar zitjes verder sportief ­directeur Michael Verschueren. Bayat was er op uitnodiging van de Raad van Bestuur van Anderlecht en onderhield er zich onder meer met RSCA-­bestuurder Etienne Davignon.

NIEUW
01:22
Geselecteerd Speelt nu af

Sven Kums definitief op weg naar Ghelamco Arena

De toekomst van Sven Kums (31) ligt in de Ghelamco Arena. AA Gent en Anderlecht staan op enkele handtekeningen van een akkoord over de definitieve transfer. De middenvelder tekent in principe voor drie jaar.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Anderlecht wil bommetjesgooier stadionverbod opleggen

De Anderlecht-supporter die een voetzoeker gooide naar Club-doelman Simon Mignolet krijgt een zware straf. De politie stelt een proces-verbaal op. En Anderlecht zelf wil de man een stadionverbod opleggen.

NIEUW
01:20
Geselecteerd Speelt nu af

Zoveel kost het uiterlijk van Jennifer Aniston (50)

De stralende looks van Jennifer Aniston (50) kosten 340.000 euro per maand, schrijft TV Familie. Dat valt op te maken uit de belastingaangifte van haar bedrijf. “Kosten ter investering van een langdurige carrière”, zo omschrijft de boekhouder van de actrice de uitgaven. “Het gaat om alle ingrepen die Jennifer doet om er in topvorm uit te zien. Om haar lichaam en gezicht jong en vitaal genoeg te houden om competitief te blijven in Hollywood.”

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

‘Monty Python’-ster Terry Jones (77) overleden

‘Monty Python’-ster Terry Jones is op 77-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn manager gemeld.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn alle nieuwe gezichten van 'The Sky is the Limit'

Programmamaker Peter Boeckx vond zijn nieuwbakken realitysterren vooral in de Kempen en Limburg.

NIEUW
00:56
Geselecteerd Speelt nu af

"Rugprobleem kan het einde van huwelijk Clooney betekenen"

George Clooney (58) wordt al jaren gekweld door zware rugproblemen en -pijn, maar de jongste tijd is dat zo erg geworden dat de acteur vreest om voor altijd in een rolstoel te belanden. “George is doodsbang om afhankelijk te worden van wie dan ook, zeker van zijn vrouw Amal (41)”, zegt een dichte vriend. “Die angst en zijn voortdurende harde strijd tegen de pijn zetten hun huwelijk zwaar onder druk.”

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Meghan: “Dit is het beste wat Harry ooit kon overkomen”

Meghan Markle (38) trekt zich niets aan van alle negatieve aandacht rond de ‘Megxit’. Volgens haar is dit namelijk het beste dat Harry ooit kon overkomen. Dat vertelde ze volgens de Britse krant Daily Mail aan een goede vriendin, waarmee de krant een exclusief gesprek had.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Eveline Hoste: “Géén botox, oogcorrecties en géén facelift”

Eveline Hoste schrijft op haar Facebookpagina een open brief. Daarin reageert ze op alle negatieve commentaren rond haar transformatie. Heel wat mensen ‘beschuldigen’ de ex-miss er namelijk van dat ze niet alleen aanzienlijk is vermagerd maar dat ze verschillende plastische ingrepen aan haar gezicht verzwijgt.

Nieuw bij Qmusic

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Maarten & Dorothee hebben gastrolletje in K3 Roller Disco!

Een kinderdroom die uitkomt! Maarten & Dorothee hebben een gastrolletje in de seizoensfinale van K3 Roller Disco! Laat die Oscarnominaties nu maar komen! 😝

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

Davina Michelle betovert met haar cover van 'Arcade'

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren de tips van Dorothee!

Dorothee kwam uiteindelijk uit bij het nummer 'Locked out of Heaven' van Bruno Mars. Maar wat waren nu alle tips die naar dit nummer hebben geleid? En welke tips hebben de dj's niet gezien? Vincent Fierens geeft een overzicht!

NIEUW
03:48
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren alle tips voor Maarten!

Maarten raadde zijn deel van de muzikale code als laatste. Het was 'Mambo #5' van Lou Bega!

NIEUW
02:30
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren alle tips voor Wim!

Wim kwam uiteindelijk uit bij P!nk met 'Dear Mr. President'. Maar wat waren nu alle tips die naar dit nummer hebben geleid? En welke tips hebben de dj's niet gezien? Vincent Fierens geeft een overzicht!

NIEUW
04:15
Geselecteerd Speelt nu af

Dit waren alle tips voor Inge!

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:34
Geselecteerd Speelt nu af

'Wie zegt dat je niet verliefd mag worden op iemand anders?'

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:29
Geselecteerd Speelt nu af

Koen Crucke over zijn adoptiezoon Stefan

Koen Crucke was te gast bij Evi in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik was beschaamd dat ik mijn eetlust niet kon beheersen'

Koen Crucke te gast bij Evi in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

Zo stal Stany Crets vroeger lp's in de winkel

Evi Hanssen ontvangt Stany Crets in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
04:04
Geselecteerd Speelt nu af

Waar is Stany Crets het minst trots op in zijn leven?

Evi Hanssen ontvangt Stany Crets in Het Heilig Huis van Hanssen.

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Wat deed Stany Crets met kikkers in de 70's?

Evi Hanssen ontvangt Stany Crets in Het Heilig Huis van Hanssen.

Gaming

NIEUW
01:10
Geselecteerd Speelt nu af

Verrassende nieuwigheden in 'Doom Eternal'

Vier jaar na de geslaagde Doom-remake zet de legendarische gamestudio id Software binnenkort de franchise verder met opvolger Doom Eternal. Een game die voor het eerst in een kwarteeuw loskomt van de beproefde formule, en resoluut zijn eigen paden inslaat. We speelden exclusief de eerste drie uur van de game in Berlijn.

NIEUW
02:27
Geselecteerd Speelt nu af

Moment uit Belgische e-sportcompetitie gaat viraal

RSCA opende het eerste seizoen van de Belgian League en wist Brussels Guardians opzij te zetten in een Brusselse derby. Brussels Guardians wist zijn eerste verliespartij door te slikken met een overwinning tegen KVM Esports, mede dankzij een geweldige play in de “Dragon Pit” waar het hele team van KVM Esports werd weggevaagd. Dat moment is zelfs viraal gegaan.

NIEUW
02:36
Geselecteerd Speelt nu af

Zo vecht The Joker in Mortal Kombat 11

De nieuwste vechtjas in Mortal Kombat 11 is Batmans aartsrivaal The Joker. Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios tonen zijn aanvallen in een nieuwe trailer. Het personage is beschikbaar vanaf 28 januari voor Kombat Pack-bezitters. Opgelet: deze video is niet geschikt voor gevoelige kijkers.

NIEUW
02:46
Geselecteerd Speelt nu af

Nintendo opent levensecht Super Mario-pretpark in Japan

Universal Studios Japan, een groot pretpark in Japan, krijgt een heus Super Mario-gedeelte. Super Mario World moet in de zomer van dit jaar zijn deuren openen.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Helse trailer DOOM Eternal maakt verpletterende indruk

Gameontwikkelaar id Software geeft de opwindende 'Raze Hell'-trailer van DOOM Eternal vrij. In de game, die verschijnt op 20 maart, neemt de speler het op tegen helse legers die de Aarde hebben ingepalmd.

NIEUW
05:52
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was CES 2020, de grootste technologiebeurs ter wereld

Dit was CES 2020, de grootste technologiebeurs ter wereld

Club Brugge

NIEUW
01:25
Geselecteerd Speelt nu af

Vanaken gefeliciteerd door ploegmaats

Vanaken gefeliciteerd door ploegmaats

NIEUW
02:51
Geselecteerd Speelt nu af

De triomftocht van Vanaken door blauw-zwarte bril

De triomftocht van Vanaken door blauw-zwarte bril

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

De Brugse goals in de oefenzege (1-2) tegen PSV

Uploaded by MyChannels

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Club Brugge op safari in de woestijn

Club Brugge op safari in de woestijn

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Wordt Gaich nieuwe aanvaller van Club Brugge?

Argentijnse media zijn het zeker: Club Brugge ligt in polepositie om Adolfo Gaich (20) van San Lorenzo te strikken. Beide clubs zaten daar gisteren lang over samen – de gesprekken zouden gunstig verlopen. Gaich (1m90, 82kg) moet de nieuwe recordaankoop van blauw-zwart worden. In zijn huidig contract bij San Lorenzo staat een opstapclausule van 15 miljoen dollar. Omgerekend zo’n 13,5 miljoen euro.

NIEUW
00:35
Geselecteerd Speelt nu af

Openda kan niet zwemmen

Openda kan niet zwemmen

NIEUW
00:47
Geselecteerd Speelt nu af

Grote bonte specht steelt hazelnoot van eekhoorn

Hoe zorgvuldig de rode eekhoorn zijn buit ook verstopt, er ligt altijd wel een dief op de loer. De beelden zijn opgenomen in Center Parcs Erperheide in Peer.

NIEUW
00:44
Geselecteerd Speelt nu af

Een feestmaal voor stadsduiven

Onze Natuur wenst u een prettig eindejaar en een kerstmaal voor iedereen!

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Duizenden trekvogels tanken gratis bij in Diksmuide

Veel vogels trekken voor de winter naar het zuiden. De Blankaart in Diksmuide is een uitstekende plek om onderweg bij te tanken, want er is genoeg voedsel voor elke vogel die er landt. Sommige soorten vinden het er zo goed toeven, dat ze de hele winter in de Blankaart blijven.

NIEUW
00:46
Geselecteerd Speelt nu af

Is dit de slimste vogel ter wereld?

Zwarte kraaien zijn slim, superslim. Ze maken handig gebruik van gereedschap om hun zin te krijgen, soms zelfs van erg groot gereedschap... Deze kraai laat een okkernoot vallen op het wegdek, in de hoop hem te kraken. Als bonus rijdt er nog een auto overheen!

NIEUW
00:42
Geselecteerd Speelt nu af

Deze vreemde vogel heeft het nooit koud

Duizenden halsbandparkieten verzamelen in Koekelberg om te overnachten. Gelukkig krijgen ze het in de winter niet koud!

NIEUW
00:51
Geselecteerd Speelt nu af

Tienduizenden spreeuwen voeren adembenemend luchtballet op

Elk najaar komen massaal veel spreeuwen naar België om hier te overwinteren. 's Nachts slapen ze in grote groepen, dat geeft hen een veilig gevoel. Hun magische dans voor het slapengaan levert een indrukwekkend spektakel op. Deze beelden zijn gefilmd in Tailles en de Blankaart.

NIEUW
01:23
Geselecteerd Speelt nu af

Neem een kijkje in de Sagrada Familia

Neem een kijkje in de meest innovatieve kerk ooit gebouwd. 136 jaar na de start van de bouw wordt er nog steeds aan gewerkt. In 2026 is het 100 jaar geleden dat Gaudi overleed, wat de bouwers een nieuwe deadline geeft. Innovatieve nieuwe bouwmethoden en unieke uitdagingen maken dit een van de meest fascinerende gebouwen op aarde.

NIEUW
02:43
Geselecteerd Speelt nu af

Zo begon de Slag om de Ardennen

Vlak voor het laatste grote Duitse offensief van WO II sluipen twee Duitse soldaten door een dun verdedigde Amerikaanse linie naar de stad Clervaux in Luxemburg. Deze twee voorwaartse artillerie-waarnemers vestigen zich in een lege apotheek om alles te melden naar de basis vanuit het geallieerdengebied. Ze zullen de Duitsers het voordeel geven in een cruciale strijd die de Amerikanen niet verwachten.

NIEUW
03:18
Geselecteerd Speelt nu af

Notre Dame: het gevecht tegen het vuur

Op 15 april 2019 verwoestte een brand een groot deel van de Notre Dame, het boegbeeld van Parijs. Het dak en de muren van de kathedraal raakten ernstig beschadigd, hoe is er toch zoveel mogelijk gered?

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

In deze harde omstandigheden moeten ijsberen overleven

Het grootste zeezoogdier ter wereld rust op zeeijs, en reserveert haar energie voordat ze op zeehonden jaagt. De toename in het smelten van zee-ijs betekent dat het gemakkelijker is voor zeehonden om snel weg te komen en moeilijker voor de ijsberen om voedsel te vinden.

NIEUW
02:54
Geselecteerd Speelt nu af

56 jaar geleden werd president Kennedy doodgeschoten

Wist je dat Lee Harvey Oswald toen hij gearresteerd werd voor de moord op President John F Kennedy, rustig een film aan het kijken was terwijl hij een pistool in zijn hand had?

NIEUW
02:56
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuren in Scheveningen: van begin tot escalatie

Werp een unieke blik op de nieuwjaarsvuren van Scheveningen en Duindorp: van begin tot escalatie.

Dé video's van 2019

NIEUW
01:29
Geselecteerd Speelt nu af

Fietser wijkt niet voor tientonner op landbouwweggetje

Een fietser uit Rijkevorsel weigert op Berkelaar in Merksplas opzij te gaan voor een vrachtwagen van vijftien ton.

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Deze steward wil iedereen op zijn volgende vlucht

Deze hilarische steward maakt een show van de veiligheidsinstructies

NIEUW
02:18
Geselecteerd Speelt nu af

De brand van de Parijse Notre-Dame van uur tot uur

Ondertussen is de brand onder controle maar de schade is enorm. Rond iets voor 19 uur begon de brand op de zolder van de kathedraal. Bijna 500 brandweermannen probeerden de brand te blussen.

NIEUW
02:31
Geselecteerd Speelt nu af

Stewardess Nidhi herkent man die haar hielp na aanslag 22/3

Stewardess Nidhi herkent man die haar hielp na aanslag 22/3

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Peuters veroveren internet met schattige knuffel

Maxwell en Finnegan uit New York zijn beste vrienden. De tweejarigen waren aan het wandelen naar huis, toen ze elkaar ineens tegenkwamen. Wat volgde was een hartverwarmende knuffel.

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

"Hoe dùrven jullie?" Greta Thunberg pakt wereldleiders aan

Op de klimaattop in New York heeft de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg een niet mis te verstane boodschap aan de wereldleiders gegeven. “Hoe durven jullie? Jullie hebben mijn dromen en mijn jeugd gestolen. Jullie hebben gefaald”, klonk het.